Dlaczego treści przeznaczone dla kobiet reklamuje ktoś nie wyglądający kobieco?

Czy propaganda mainstreamowa chce zrobić dziwolągi z kobiet?
A może chodzi o to, żeby brzydkie kobiety nie czuły się brzydkie, bo w porównaniu z taką postacią to każda, normalna i nie gruba, jest piękna.

Moda sie zmienia.
Wątpię czy podobalby Ci się wzorzec urody rodzinnej tego typu

Faraon Enchaton z małżonką. Do zobaczenia w Louvre.
Pozostale wizerunki ekipy rzadzacej w postaci plaskorzezb to tak bardziej na dekoracje w Halloween by się nadawały. :slight_smile:

Ostatnio mass media kładą nacisk na body positive. Chyba tak to się nazywa, Tęczowi ludzie, grubasy, karły itp. Koniec z idealnymi, szczupłymi i wysportowanymi ciałami. Wszyscy są równi. Liczy się wnętrze.

1 polubienie

Trochę racji w tym jest.
Ale lekko przesadzaja…

1 polubienie

Ja protestuję. Ludzie absolutnie nie są równi, a ta propaganda urawniłowki jest bez sensu. Na szczęście ludzie nie są równi, ani zewnętrznie, ani wewnętrznie.
@okonek - kolejne bzdurne hasło. Każdy ma prawo być sobą? A kim ma być, jak nie sobą.

3 polubienia

Wydaje mi sie, ze kolega @Devil użył podstępu twierdzac, ze wszyscy ludzie są równi w ramach swoich nierownosci. Do tego scholastycznego sofizmatu zapomnial dodac definicje czlowieka :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Tolerancja i samoakceptacja tak ale w przypadku otyłości trzeba coś z sobą robić. To dla zdrowia groźne jest

Fakt, ze te trzy panie na dzien dzisiejszy mogłyby uchodzic za szczupłe
image
Biorąc pod uwagę wspolczesne osiagniecia?

@dedlx W którym miejscu ta pani jest niekobieca? Bo ma krótkie włosy i jest ubrana zamiast pokazywać wszystko?

2 polubienia

Zanim gruby schudnie, to chudy już z głodu padnie… :rofl:

1 polubienie

Szczerze mówiąc, to, jeśli o mnie chodzi, żeby stwierdzić, że ta pani jest kobietą, jednak musiała by być ona rozebrana, bo na podstawie tego zdjęcia nie potrafiłbym ocenić na 100%. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

A żebyś wiedział…
Jesli nie jest to otyłość chorobliwa to trochę tluszczu odlozonego z miejscach strategicznych nikomu nie zaszkodzi.

w każdym poza pomalowanymi oczami i ustami i paznokciami, dziwoląg rzadko spotykany

Na starym Pytamy zadałem kiedyś pytanie “Jeśli na opakowaniach podpasek są zdjęcia kobiet to dlaczego na opakowaniu prezerwatyw nie ma zdjęć mężczyzn tylko też kobiety?”

1 polubienie

Pewnie dlatego, że rzeczone prezerwatywy w sumie w środku kobiet bywają… :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

1 polubienie

W juz dawno nie ma zdjęć, za to instrukcja obslugi, rozmiarowka i pouczenie, zeby nie smiecic

Czasem bezczelnie kuszą
image

1 polubienie

Po Step 3 czegoś mi brakuje :slight_smile:

2 polubienia

To juz w trybie domyslnym … :wink:

Na Pytamy pisałem o tym już dawno, odświeżyłem sobie wyszukiwarką “opakowania prezerwatyw” i faktycznie, fotki dziewczyn zniknęły! Nie zauważyłem tego, bo tego towaru nie używam :slight_smile:
Ciekawe, że marketingowcy zmienili przyzwyczajenia reklamowe!

2 polubienia

marketingowcy poszerzyli “target” o gejów, a takiego nawet skrzyżowanie Afrodyty z Marylin Monroe nie zachęci do kupna :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie