Czy propaganda mainstreamowa chce zrobić dziwolągi z kobiet?
A może chodzi o to, żeby brzydkie kobiety nie czuły się brzydkie, bo w porównaniu z taką postacią to każda, normalna i nie gruba, jest piękna.
Moda sie zmienia.
Wątpię czy podobalby Ci się wzorzec urody rodzinnej tego typu
Faraon Enchaton z małżonką. Do zobaczenia w Louvre.
Pozostale wizerunki ekipy rzadzacej w postaci plaskorzezb to tak bardziej na dekoracje w Halloween by się nadawały.
Ostatnio mass media kładą nacisk na body positive. Chyba tak to się nazywa, Tęczowi ludzie, grubasy, karły itp. Koniec z idealnymi, szczupłymi i wysportowanymi ciałami. Wszyscy są równi. Liczy się wnętrze.
Ja protestuję. Ludzie absolutnie nie są równi, a ta propaganda urawniłowki jest bez sensu. Na szczęście ludzie nie są równi, ani zewnętrznie, ani wewnętrznie.
@okonek - kolejne bzdurne hasło. Każdy ma prawo być sobą? A kim ma być, jak nie sobą.
Wydaje mi sie, ze kolega @Devil użył podstępu twierdzac, ze wszyscy ludzie są równi w ramach swoich nierownosci. Do tego scholastycznego sofizmatu zapomnial dodac definicje czlowieka
Tolerancja i samoakceptacja tak ale w przypadku otyłości trzeba coś z sobą robić. To dla zdrowia groźne jest
Fakt, ze te trzy panie na dzien dzisiejszy mogłyby uchodzic za szczupłe
Biorąc pod uwagę wspolczesne osiagniecia?
@dedlx W którym miejscu ta pani jest niekobieca? Bo ma krótkie włosy i jest ubrana zamiast pokazywać wszystko?
Zanim gruby schudnie, to chudy już z głodu padnie…
Szczerze mówiąc, to, jeśli o mnie chodzi, żeby stwierdzić, że ta pani jest kobietą, jednak musiała by być ona rozebrana, bo na podstawie tego zdjęcia nie potrafiłbym ocenić na 100%.
A żebyś wiedział…
Jesli nie jest to otyłość chorobliwa to trochę tluszczu odlozonego z miejscach strategicznych nikomu nie zaszkodzi.
w każdym poza pomalowanymi oczami i ustami i paznokciami, dziwoląg rzadko spotykany
Na starym Pytamy zadałem kiedyś pytanie “Jeśli na opakowaniach podpasek są zdjęcia kobiet to dlaczego na opakowaniu prezerwatyw nie ma zdjęć mężczyzn tylko też kobiety?”
Pewnie dlatego, że rzeczone prezerwatywy w sumie w środku kobiet bywają…
W juz dawno nie ma zdjęć, za to instrukcja obslugi, rozmiarowka i pouczenie, zeby nie smiecic
Czasem bezczelnie kuszą
Po Step 3 czegoś mi brakuje
To juz w trybie domyslnym …
Na Pytamy pisałem o tym już dawno, odświeżyłem sobie wyszukiwarką “opakowania prezerwatyw” i faktycznie, fotki dziewczyn zniknęły! Nie zauważyłem tego, bo tego towaru nie używam
Ciekawe, że marketingowcy zmienili przyzwyczajenia reklamowe!
marketingowcy poszerzyli “target” o gejów, a takiego nawet skrzyżowanie Afrodyty z Marylin Monroe nie zachęci do kupna