Dlaczego tu jesteście?

Tak czy siak, polecam :)))

1 polubienie

On nie może być modem, bo jako koń ma kopyta… dlatego zatrudnił innych… i oni mu na bank teksty piszą… w sumie zawsze tak było. On cały czas przeciw PIS, to ja obstawiam, że Bingola mu pisze :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Polecanki cioci Ewy :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Hahahaha!

2 polubienia

Maluj, maluj i zmywaj a Ty Ewuniu umyj jeszcze kilka okien. A ja sobie Was popodziwiam z ocienionej części swojego balkonu pijąc sobie drinka z lodem. :blush: Bardzo miła sobota…

3 polubienia

Ciocia Ewa to pomysłowa , kreatywna i robotna baba , czasem warto sobie taką mnie wyobrazić, a nie tylko jako stukniętą :wink:

2 polubienia

Wiem, za Cię lubię @joko Niech se pożytecznie zasuwają, a ja piwko sobie sączę.

2 polubienia

U mnie gramofonek gra fajną salsę. Zaraz przerwę skrobanie okna, bo na burzę się coś zbiera. Wieczorem polecę na tańce :slight_smile:

1 polubienie

Ciebie jako stukniętą, to wyobrażać nie trzeba. Ty jesteś stuknięta, :crazy_face:

1 polubienie

Stuknięta daje większe pole do popisu dla wyobraźni :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ja nie mieszkam w piętrowej willi , ino w bloku , okna już umyte, czas na relaks bezalkoholowy :))))

3 polubienia

Na stuknięcie w ramach relaksu? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

@birbant @anon86894402 , to dla mnie wielki komplement :))))

2 polubienia

To dopiero stuknięty komplement :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Bo my też stuknięci jesteśmy.

2 polubienia

Wystukany :wink: , dobra, teraz najgorsze przede mną, muszę opuścić mieszkanko z klimatyzacją :sleepy: tak, tak, mam klimatyzację, lodówki kilka dni nie domykam hahahaha. Paaaa :))))

2 polubienia

Ja zaraz na rower. Potem trochę nad muzyką muszę posiedzieć, przejrzeć nowości bo już ze trzy tygodnie nic nowego do playlist nie dodawałem.

1 polubienie

Bycie kochanym przez wszystkich to raczej utopia:) Napisałem ze jestem tu dla ludzi a nie dla poklasku czy tez podbudowywania swojego ego - jest już i tak wystarczająco duże :joy:

5 polubień

Kurde! Dziś dopiero zdecydowałem się bliżej przyjrzeć temu forum. Jakoś trudno mi oderwać się od Pytamy.pl. Wniosek? Na pierwszy rzut oka forum jest zarąbiste i dlatego z radością się tu przeniosę. Może jeszcze nie wszystko widziałem, może jeszcze na własnej skórze nie odczułem błędów, jeśli tu jakieś są, ale na razie jest super i chwała temu/tym, którzy je stworzyli.

8 polubień

@anon86894402, CL stała się w pewnym momencie niezbędna. Zaczęło się chyba od botów zaśmiecających serwis. Poza tym tylko upierdliwi multikontowcy wędrowali na moją czarną listę.

3 polubienia