Tak czy siak, polecam :)))
On nie może być modem, bo jako koń ma kopyta… dlatego zatrudnił innych… i oni mu na bank teksty piszą… w sumie zawsze tak było. On cały czas przeciw PIS, to ja obstawiam, że Bingola mu pisze
Polecanki cioci Ewy
Hahahaha!
Maluj, maluj i zmywaj a Ty Ewuniu umyj jeszcze kilka okien. A ja sobie Was popodziwiam z ocienionej części swojego balkonu pijąc sobie drinka z lodem. Bardzo miła sobota…
Ciocia Ewa to pomysłowa , kreatywna i robotna baba , czasem warto sobie taką mnie wyobrazić, a nie tylko jako stukniętą
Wiem, za Cię lubię @joko Niech se pożytecznie zasuwają, a ja piwko sobie sączę.
U mnie gramofonek gra fajną salsę. Zaraz przerwę skrobanie okna, bo na burzę się coś zbiera. Wieczorem polecę na tańce
Ciebie jako stukniętą, to wyobrażać nie trzeba. Ty jesteś stuknięta,
Stuknięta daje większe pole do popisu dla wyobraźni
Ja nie mieszkam w piętrowej willi , ino w bloku , okna już umyte, czas na relaks bezalkoholowy :))))
Na stuknięcie w ramach relaksu?
@birbant @anon86894402 , to dla mnie wielki komplement :))))
To dopiero stuknięty komplement
Bo my też stuknięci jesteśmy.
Wystukany , dobra, teraz najgorsze przede mną, muszę opuścić mieszkanko z klimatyzacją
tak, tak, mam klimatyzację, lodówki kilka dni nie domykam hahahaha. Paaaa :))))
Ja zaraz na rower. Potem trochę nad muzyką muszę posiedzieć, przejrzeć nowości bo już ze trzy tygodnie nic nowego do playlist nie dodawałem.
Bycie kochanym przez wszystkich to raczej utopia:) Napisałem ze jestem tu dla ludzi a nie dla poklasku czy tez podbudowywania swojego ego - jest już i tak wystarczająco duże
Kurde! Dziś dopiero zdecydowałem się bliżej przyjrzeć temu forum. Jakoś trudno mi oderwać się od Pytamy.pl. Wniosek? Na pierwszy rzut oka forum jest zarąbiste i dlatego z radością się tu przeniosę. Może jeszcze nie wszystko widziałem, może jeszcze na własnej skórze nie odczułem błędów, jeśli tu jakieś są, ale na razie jest super i chwała temu/tym, którzy je stworzyli.
@anon86894402, CL stała się w pewnym momencie niezbędna. Zaczęło się chyba od botów zaśmiecających serwis. Poza tym tylko upierdliwi multikontowcy wędrowali na moją czarną listę.