Powiadają, gdzie diabeł nie może tam babę pośle, więc założyłam konto na kafe, na szczęście zapomniałam jakie mam hasło Jak tylko kolega Szczery podał link do tego forum, przybyłam pierwsza i póki co jestem :)))))
I nie przestawaj.
Nie. Nie muszę. Warto jednak myśleć o tych, których nam tu brakuje z różnych przyczyn. I tyle. wiem że to taki trudniejszy temat, lecz warto czasem podyskutować dlaczego tak jest. Pewnie za chwilę poznamy mnóstwo różnych powodów… albo właśnie nie…
To też ważne dla tego forum, bo ono też musi sobie stawiać pytania…
Nie rzucę forum skąd nasz lud
Świrnięty szczep pytamy
Do krwi ostatniej będę wśród Was
Wykończycie mnie, albo ja Was :)))))))
Ty nas
Zagladnalem na kafeterie i mam dosc,wiecej tam nie zagladne.
Tu w miare jest przyjemna atmosfera.
Na Kafeterię zajrzałam i uciekłam zanim założyłam konto
Ani tematyka, ani sposób traktowania się nawzajem, nie zachęcały. Zapamiętałam za to @joko, jako życzliwą osobę,
Tutaj jest spokojniej, ale przede wszystkim wielu z Was już poznałam z jak najlepszej strony, oczywiście. I to Wy sprawiliście, że tutaj osiadłam. Może nie za wiele piszę, ale czytam Was, nieraz skomentuję, jednak zawsze tylko z doskoku, bo … życie w realu zabiera sporo czasu, no i jest piękne
Złośliwiec
@Leone popracuję nad tą miarą hahahah
Postaram sie pomagac,moze uda sie przywrocic,wesole i ciekawee pytamy
To miejsce jest dla mnie! Sami znajomi, brak trolli, anonimow i hejtu. O wiele bardziej przejrzysty interfejs, fajna grafika,ciekawe funkcjonalności. Miodzio!
Szacun @Szczery_do_BULU!
Dlaczego to ja zawsze muszę namieszać :)))) Nie oszukujmy się, zmieniliśmy tylko lokal, my pozostaliśmy tacy sami, nie wszyscy się “lovali” .
Dałaś dwie możliwości
I tu przyznaje Ci racje,
Nigdy tak nie bedzie,by wszyscy sie kochai,harmonik,juz szuka CL na mnie
Ale u niego tonstandart,gdy brak argumentow ,CL.
A widac Tobie mieszadlo przydzielili
To se ne da, ze mną tylko jedna - draka :))))
Ale wesolo
@Leone tylko bez nazwisk :)))) Nie mam na myśli ludzi, którzy mieli nas na CL , od zwykłej rozmowy zaczynała się bonanza, a wszystko przez nasz upór, dumę, złą interpretację.
No i znowu,musze przyznac Ci racje.
@Leone nie chodzi o to, czy rację mam czy nie, liczą się fakty, lubię się nimi podpierać co często odbierane jest za pieniactwo- niesłusznie! Podam pierwszy przykład gdzie wyraźnie widać brak porozumienia w prostym temacie : nazwa forum :))) Można też łatwo wdepnąć na minę w pytaniu, gdzie osoba pytająca ma już gotowe odpowiedzi , głową muru nie przebiję, przedstawienie odmiennego punktu widzenia jest bezcelowe…