Roznie to bya z ludzmi,bywaja tacy,co nie umieja przyznac sie do bledu,czyjs poglad uznac,za sluszny.
@Leone więc zgodni jesteśmy, że tu sielankowo zawsze nie będzie, powtórzę raz jeszcze, zmieniliśmy tylko lokal, my pozostaliśmy tacy sami
Sielanka,byla by nudna,samo slodzenie tez mi nie odpowiada,lubie dyskusje,ale z ludzmi rozumnymi,ktorzy czaem zauwazaja swe bledne rozumowania,bo z betonem,nie podyskutujesz.
Słodzenia też nie lubię :)))
No i dochodzimy do meritum sprawy,wszystko jest potrzebne,tylko z umiarem.
Nawet dobre malzenstwa sie kloca,albo sie rozstaja
Albo kłócą i męczą do grobowej deski :)))
Fanatycy,sa wszedzie i masochisci
Jeśli kogoś ci brakuje to z nim porozmawiaj, można też utrzymywać znajomość prywatnie przecież. Mnie nikogo nie brakuje prócz fifki, tambierta i może jeszcze kilku innych, którzy już z pytamy dawno zrezygnowali z powodów tych samych co ja.
Tak Leone ale wspieranie tych, co rozpowszechniają dane osobowe, to nie zabawa, tylko przestępstwo. Gratuluję znajomych
Robinie nagonki na Molto Bene to też kuźwa nie zabawa.
Dziwię się że co niektorzy potrafią spojrzeć w lustro.
Niektorzy wychodza z zalozenia,to tylko internet,wszystko mozna’’
Nie ysla,ze za kazdym nickiem,kryje sie zywa osoba.
Serio? I ty takie osoby wspieraleś?
A inni już szli wypierdolić Molto Bene bo jakaś panienka naopowiadały głupot?
Po prostu nie do pomyślenia.
Mnie jak arinkao bluzgła na priv i FB i powiedziałam o tym na forum to też biliście jej brawo! Podobnie biliście gdy wyzywała inne kobiety od szmat.
Kulturalni starsi panowie tfu!
Ja wam też teraz bije brawo!
Z wzajemnoscia,tyle Co Ty namieszalas,to chyba nikt na pytamy.
Jestem tutaj, bo zdecydowana większość obecnych tu, to ludzie których lubię. Poza tym portal ten w moim odczuciu jest o niebo lepszy od strony, na której tych wspomnianych ludzi poznałem. Dużym plusem jest fakt, kto tą stronę stworzył, że jest porządek, którego na poprzednim portalu nie było. Administracja i moderacja działa jak należy, brak trolli i gości. Jednym słowem same plusy. Na kafeterii mnie nie ma, na starym portalu też coraz rzadziej.
Prezes nasz Ochódzki Ryszard się stara… i nieprawdą jest że dach przeciekał
Bo pytamy.pl zamykają a tutaj jest przejrzyście, niewiele bugów. Dobry system powiadomień. Widać kto odpowiada, gdzie była moja ostatnia wizyta, co jest nieprzeczytane. Małe rzeczy a cieszą.
Brakuje mi jedynie czystego alkoholu. Automat został na pytamy.pl.
Nie wiem dlaczego przyszła mi do głowy scena z Vabank II , w której naczelnik więzienia nachlany po zwolnieniu z pracy wchodzi do mordowni w której odbywa się stypa po Kwinto i widząc wszystkich, którzy u niego siedzieli woła: “starzy znajomi”
Żeśmy są braty spod celi?
Nic nie mówię. A wiadomo skąd ludzie mają skojarzenia? Mam przypomnieć suchara o tym gościu, któremu wszystko się z gołą doooopą kojarzyło?
Też trochę mnie to dziwi powiem Ci szczerze Reksiu, bo to przecież ludzie powinni być clou, a nie miejsce.
Miejsce może być bardziej lub mniej przyjazne, ale najważniejsze że jest przecież, a my je tworzymy.
Sama, po wcześniejszym info poszłam w desperacji po bandzie i zalogowałam się (zawsze to robię ze względu na tożsamość) na Kafeterii, którą nam proponowano a innej alternatywy nie było wówczas.
Lecz niestety ten portal porzuciłam po bodaj dwóch dniach przerażona !
Prawie żadnego “żywego” człowieka (oprócz @joko - pozdrawiam !! ) , sami goście, a co za tym idzie ogólne trollowisko, zero atmosfery, kreatywnych dyskusji, a my w dodatku na tzw. “doczepkę” i generalny bajzel…
Dopiero po info szczerego weszłam tu i polubiłam to miejsce, BARDZO !
Myślę (a już o tym pisałam), że ludziska zlecą się tu gremialnie, po 25 czerwca - ale tylko ci, dla których ludzie poznani na dawnym pytamy nadal pozostali ważni i coś znaczą bez względu na nic (no a jak inaczej…) ?
Koniec elaboratu, ufff…
Ty mnie dupą nie prowokuj