fajnie Cię widzidzieć Endorfina
Albo milczą uparcie i męczą się do grobowej deski.
Grubo przesadzasz @anon75849589 . Wielu jest takich samych, tak samo sympatycznych jak tam, tak samo upierdliwych jak tam, ale Ty sie na pewno zmieniłaś. Tutaj jest Cię jakby trzy razy tyle niż tam. Jakbyś tu odżyła, nabrała energii. I tak trzymaj.
Ale tak w głębi pozostałaś tą samą Lill czy jakoś tak.
Czy się męczą, to nie wiem. Ale realnie patrząc to jest słabość tego miejsca, że ono budzi jednak tak różne uczucia u ludzi. Pamiętaj że pytamy to był twór anonimowy… jakiejś tam wp. Tu jest forum jednego z użytkowników. Dla niektórych lepiej, dla innych gorzej…
Nie wiem @Antykwa do jakiego tekstu mojego się odnosisz, co ja tam za pierdoły napisałam zgadzam się że wszystkim, jedna poprawka , moja aktywność na tym forum zbiegła się z wolnym od pracy , psychicznie od stycznia jestem w złej formie, ale ja to ja, twardą d…e trzeba mieć , więc robię dobrą minę do złej gry. To nie ma nic wspólnego z Wami.
Ma coś wspólnego @anon75849589 .
Jesteś tu z nami i to często. Dzielisz się swoimi emocjami i uwagami. Jesteś aktywna, widoczna. Jesteś różna od evy2. Jeżeli coś sie zdarzyło i wpędziło Cię w dołek to ta różnica jest zrozumiała. Ale Ty należysz do tych którzy twardą mają i na pewno na tych łamach wkrótce z tego dołka wyleziesz.
I tego Ci życzę, i nie zmieniaj się.
@anon75849589 ma zawsze dobry początek… a potem zmienia konto
Taka jej uroda, widocznie tak lubi. Ale przy tym nie gryzie.
Ale kopnąć umie. Na Śląsku każdy coś kopie
Ty się, @anon86894402, zdecyduj, bo jak wstawię cię na maszt z tym kagańcem, tak i zostanie
Wstawiaj. przed groźbą powieszenia na maszcie się nie ugnę
Sądziłem, że to tymczasowy protest(?), ale jeśli tak twardo stawiasz sprawę… Na razie zbieram aktualne awatary, więc czas na wieszanie jeszcze nie nadszedł.
Pod kilem Cię przeciągną.
Może nie na przeciągnięcie, ale na umieszczenie pod kilem na stałe, mam już kandydata.
Na razie o to się nie prosi.
Długo nie wytrzyma… a akurat w tym przypadku jestem mocno sceptyczny co do obecności na forum.
@Antykwa , @anon86894402 , ile się należy za psychoanalizę ? Tylko nie bądźcie zachłanni, kiepsko Wam wyszła
Oni tak tylko z dobrego(?)serca. Narysuj im laurkę i styka.
@joko , sama nie wierzysz w ich dobre serce i słusznie
@joko laurkę i stypa
@anon75849589 nieważne jak wyszła, tylko ile zapłacą