Dlaczego tu jesteście?

mk777 mam TO zgłosić jako “zagrożenie życia i zdrowia”?
/TWOJEGO/
/ mk777

PELAGIA

6h

Ja kiedyś skoczę… i zastanowię się czy otwierać spadochron :wink:

1 polubienie

że nie wiesz facet czy babka… takie czasy :wink:

2 polubienia

Wiele osób z kafeterii jest już na innym forum :grin: właśnie sprawdziłam jak im tam leci :wink:

1 polubienie

Domyślam się na jakim.

2 polubienia

Na…ik :grin: , okazuje się , że ekipa innego forum ( które upadło) też tam śmiga.

2 polubienia

Szczęść im Boże.

2 polubienia

My tu czasem robimy draki, ale kolejny raz powtarzam , ekipa jest wyjątkowa.

3 polubienia

Czyzby nasi znajomi bywali na szamboterii?

2 polubienia

Piszemy o forum , gdzie udzielają się ludzie z kafe i innego , które poznałam jakieś 4 lata temu.

2 polubienia

To ja nie znam… tu bywają i tylko tu jestem

Ja też nie znam, ale aż mnie to zaciekawiło, dlatego ożywiamy temat :grin:

1 polubienie

Już zostali sami uzależnieni, to się nie przyznają :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Na jakimś forum dwie niewiasty wspomniały o “Pytamy”- to przyszłem se zobaczyć i podoba mi się…no może tylko nie wiem jeszcze dlaczego jak wyświetlę listę użytkowników,to pokazuje,że utworzyłem “0” tematów…ale mniejsza z tym.Nie ma rzeczy tzn.for doskonałych :rofl:

4 polubienia

Później Ci to wskoczy, bo to działa z opóźnieniem.

2 polubienia

Aha.Dzięki.To już wiem…! :blush:

3 polubienia

Życzę Ci miłego spędzania czasu z nami. Sami swoi. To nie jest typowe forum, bardziej takie podwórko ludzi, którzy znają się od lat, ale miło każdego w gronie naszym witamy.

2 polubienia

Wy się zapewne wszyscy od lat dobrze znacie jak piszesz i trochę mi nieswojo ale może się przyzwyczję.
:thinking:

6 polubień

Każdy był kiedyś nowy. Fajnie, że się pojawiłeś.

As weite - Witamy

As weite to w moim języku, mogłeś nie znać … :grin:

5 polubień

Sentyment do starej ekipy Pytamy.pl Tylko i wyłącznie. Brakuje jedynie starego układu strony pytamy. Nie umniejszając wysiłku twórców tego forum, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do wyglądu i funkcjonalności aktualnego.

3 polubienia

Ten wygląd i funkcjonalność razi tylko na początku. Wcale nie jest tak źle, jak dłużej i częściej się tu pobędzie.

A ze starego Pytamy, brakuje mi multum osób.

3 polubienia