mk777 mam TO zgłosić jako “zagrożenie życia i zdrowia”?
/TWOJEGO/
/ mk777
PELAGIA
Ja kiedyś skoczę… i zastanowię się czy otwierać spadochron
mk777 mam TO zgłosić jako “zagrożenie życia i zdrowia”?
/TWOJEGO/
/ mk777
PELAGIA
Ja kiedyś skoczę… i zastanowię się czy otwierać spadochron
że nie wiesz facet czy babka… takie czasy
Wiele osób z kafeterii jest już na innym forum właśnie sprawdziłam jak im tam leci
Domyślam się na jakim.
Na…ik , okazuje się , że ekipa innego forum ( które upadło) też tam śmiga.
Szczęść im Boże.
My tu czasem robimy draki, ale kolejny raz powtarzam , ekipa jest wyjątkowa.
Czyzby nasi znajomi bywali na szamboterii?
Piszemy o forum , gdzie udzielają się ludzie z kafe i innego , które poznałam jakieś 4 lata temu.
To ja nie znam… tu bywają i tylko tu jestem
Ja też nie znam, ale aż mnie to zaciekawiło, dlatego ożywiamy temat
Już zostali sami uzależnieni, to się nie przyznają
Na jakimś forum dwie niewiasty wspomniały o “Pytamy”- to przyszłem se zobaczyć i podoba mi się…no może tylko nie wiem jeszcze dlaczego jak wyświetlę listę użytkowników,to pokazuje,że utworzyłem “0” tematów…ale mniejsza z tym.Nie ma rzeczy tzn.for doskonałych
Później Ci to wskoczy, bo to działa z opóźnieniem.
Aha.Dzięki.To już wiem…!
Życzę Ci miłego spędzania czasu z nami. Sami swoi. To nie jest typowe forum, bardziej takie podwórko ludzi, którzy znają się od lat, ale miło każdego w gronie naszym witamy.
Wy się zapewne wszyscy od lat dobrze znacie jak piszesz i trochę mi nieswojo ale może się przyzwyczję.
Każdy był kiedyś nowy. Fajnie, że się pojawiłeś.
As weite - Witamy
As weite to w moim języku, mogłeś nie znać …
Sentyment do starej ekipy Pytamy.pl Tylko i wyłącznie. Brakuje jedynie starego układu strony pytamy. Nie umniejszając wysiłku twórców tego forum, jakoś nie mogę się przyzwyczaić do wyglądu i funkcjonalności aktualnego.
Ten wygląd i funkcjonalność razi tylko na początku. Wcale nie jest tak źle, jak dłużej i częściej się tu pobędzie.
A ze starego Pytamy, brakuje mi multum osób.