Czy akurat reakcja na Polske?
Czyms trzeba ludzi zająć po problemach zwiazanych ze szczepieniami, zwlaszcza, ze jednak AstraZeneca okazala sie byc co najmniej problematyczna.
Na naukę nigdy nie jest za późno.
Filmikow na trlefonie bez mikroskopu nie ogladam . Kolejny wystep z cyklu przyganial kociol garnkowi?
Przecież g z LGBT to geje XD L to lesby, a T to transy i B to chyba biseksualiści …
A co Ty masz do “downow”? Swojego losu nie wybierali.
Pedofile (nie myl z teczowa trzodka LGBT, bo to taki sam ruch jak kiedys hippie czy pozniejsze kontrkultury - punk, skini, goci, rasta, emo i wiele innych) tez nie, tylko, ze ci drudzy maja rozum i doskonale wiedza, ze sa przestepcami.
Zapewniam Cie, ze moze poza kaplanami (nie tylko KK) parad rownosci i imprez masowych organizowac nie beda…
Wrecz odwrotnie z podziemia konkutencje tepic będą
Można mówić lgbt na geja lesbijke itp…
Ale jest to też ideologia.
Jeżeli ktoś ustanawia jakiś powiat wolnym od lgbt to nie oznacza że nie chce mieć u siebie innych orientacji, bo sam wie że one są nawet na największym zadupiu na wschodzie…
Tak ciężko to zrozumieć ? Oczywiście serwis tvn nie podejrzewam o raka głupotę i wiem że robia po prostu propagandę… jak te słynne słowa dudy że lgbt to nie ludzie… nie ludzie bo wtedy nie miał na myśli ludzi… nie chodzi o to jak to tvn wmawia ciemnemu ludowi, że duda ma osobę homo za nie czlowieka…
Jak słucham tych wywiadów i komentarzy na tvn jakcto się ludzie oburzają na słowa dudy czarnka itp to na serio nie wierzę że oni są tacy tepi, mam nadzieje ze tylko udają że nie rozumieją o co chodzi w krytyce lgbt(nie ludzi). Że to wszystko właśnie przez to ze opanowała świat ideologia lgbt.
Walka o swoje prawa też jest ideologią. Ale Duda nie to miał na myśli i powiedział dokładnie to, co chciał powiedzieć. Żeby nabić sobie głosów, bo wiadomo, że w Polsce to da mu te głosy. I nic do tego żadne programy tv nie mają. To po pierwsze, a po drugie, Czarnek jest ostatnią osobą, która powinna być odpowiedzialna za edukację. To co słyszę, co mówi, to włos na głowie mi się jeży. A wcale nie jestem za tzw bezstresowym wychowaniem i nie pochwalałem polskiego systemu edukacji.
A wracając do Dudy. Ja jeszcze nigdy nie słyszałem jego publicznej wypowiedzi, żeby się nie wygłupił. Od żarówek począwszy. On dla dobra samego PiS nie powinien nic gadać.
Co do Czarnka to podobno w młodości należał do jakieś grupy neonazistowskiej więc nie dziwię się że ma takie poglądy
Taki człowiek w cywilizowanym kraju nie zajmował by żadnego publicznego stanowiska. Nie tylko on, zresztą. W PiS roi się od takich.
KUL i wszystko jasne.
Ten czlowiek poza tą nibyuczelnia i srodowiskiem betonu katolickiego by nie istnial.
Ot taka edukacyjna wisienka na torcie.
Ale co mu zależy? w/g Polskiego prawa po tej kadencji jest politycznym trupem. Fakt córeczkę już zaczął celebrować i jestem pewien że wystartuje na radną, następnie na posłankę.
Zgadza się. Nawet sztandarowa uczelnia Opus Dei w Pamplonie to Mt. Everest w porownaniu z KUL.
Mocno podejrzewam, że będzie miał z tym kłopoty, gdy opcja się zmieni. Oni wszyscy, po przegranej będą mieć przerąbane. Poniektóre szczury już opuszczają tę łajbę, które nabiera wody, tak, jak PO kiedyś.
Tak wiem. Ale na razie próbuje. Swoją drogą śliczna dziewczyna tylko okropnie zaciśnięte usta robią z niej zimną … Ale widząc mamusię Kini bym nie chciał. Kiedyś też będzie takim kijem od miotły.
To jeszcze troche potrwa z tym poslowaniem. Dziecie dopiero studiowac zaczelo.
Zygmunta III Wazę też wychowywał ksiądz. Król ten zaczął rozwalanie Rzeczypospolitej przy dużej pomocy kleru i jezuitów.
Ciekawe co na to prawo kościelne w końcu celibat obowiązuje może to nie był to jego syn ale był na papierze jego prawnym opiekunem więc tak jak by miał rodzinę