Dlaczego tyle samorządów wybrało ciemność zamiast tęczę?

A jak przu Zygmusiu jestesmy to 30 czerwca czyli wczoraj obchodzilismy 434 rocznice oglupienia narodowego (zaczela sie pierwsza wolna elekcja 1587)

1 polubienie

Jak zaczęło? już ukończyła i praktyki w bezprawiu były.

Przeciez pisza, ze wujek a zajal sie po smierci rodzicow.

To ile ona ma lat?

Wiek akurat na po magisterce. 25 lat.

Fakt umknęło mi to dochodzę do siebie po upałach jeszcze a przedwczoraj nie mogłem się wyspać bo była burza w nocy

2 polubienia

To tatus mial 18 jak ja splodzil?

1 polubienie

Nieeeee on ma prawie 50 więc był już starym bykiem.

A mi spać czasem nie daje klima… szum.

podaja rok urodzenia 1977.

1967 a raczej https://www.google.com/search?q=andrzej+duda&oq=andrze&aqs=chrome.0.69i59j69i57j46i433l3j46j69i60l2.16311j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 1972

ja o Czarnku, nie o Dudzie. nieporozumienie. ten pierwszy tez ma corke.
co bedzie z Dzudzianka to czas pokaze, dziewcze na razie szuka drogi zyciowej. moze jak Clintonowna i Kaczynska wiecznie dziewica znajdzie bogatego zyda i da sobie spokoj z pazerna rodzinka?

1 polubienie

Ale na razie poza zaciętymi ustami do dziewczyny nie mam zastrzeżeń.

1 polubienie

Ale ty nie wiesz co duda mial na myśli… przecież nawet homofoby nie mowia że ten gej to nie jest człowiek…

Według mnie, bo już nie pamiętam dokładnie, duda mówil to w takim sensie ze to całe lgbt to nie ludzie tylko ideologia, czyli żeby ta cała nagonka lgbt nie zasłaniała się normalnymi osobami homoseksualnymi, bo ludzie homoseksualni są od zawsze a to teraz dopiero zaczęło nas atakować z każdej strony…

1 polubienie

ona ma po prostu normalne usta i uzywa pastelowych szminek, przy instagramowych glonojadach moze to wygladac na zaciete :wink:

Krokodylu mój ty luby… Ale Duda nie swojego zdania. Wydaje mi się że bezpieczniej go ująć jako bezpłciowego.

2 polubienia

Ale nie ważne kogo to było zdanie… nikt by tak tego nie powiedział jak próbuje to przekręcać jakiś tvn czy osoby przeciwne PiS… to mógł od razu powiedzieć że wy osoby homo nie jesteście ludźmi… dlaczego nie powiedzial tego tak? Bo nie o to mu chodziło xd

1 polubienie

TVNu nie oglądam poza filmami. A nie powiedział bo tak na prawdę to człowiek bez zdania. I nie pisowiec a z ramienia pis.

2 polubienia

A tvn robi paski że Duda Prezydent Polski ma osoby homo za nie-ludzi xD
I sami robia aferę z niczego.

1 polubienie

Weź przestań z paskami. każda tv robi by podpić oglądalność

2 polubienia