Dlaczego żadne media nie poinformowały, że Marsz narodowców odbył się w intencji powszechnej opieki stomatologicznej?

Nie żadna holenderska tylko harmonijna myślisz że harmonijne zwierzęta to przejmują się jak ludzie jakimiś narodowościami?

1 polubienie

Jak postawia płot na granicy z Bialorusia to żubrom i immym zwierzatkom obojetne to nie będzie.

2 polubienia

Dowiedziałem się z tutejszych mediów, że Niemcy, a właściwie Bawaria, chcą brać wszystkich. Ilu ich tam jest. Tylko Deutschregierung musi zmodyfikować pewne przepisy. Monachium już złożyło w trybie nagłym taki wniosek do Bundestagu. Czekamy.

1 polubienie

Co nie zmienia faktu, ze ochrona granicy powinna byc wzmocniona. Ale czy PiSlandia bedzie chciala wspopracowac?
Niemcy na tym moga nawet zyskac, bo tam, biorac pod uwage koszty “wycieczki” raczej ubogich, niepismiennych pastuszkow duzo nie bedzie.

2 polubienia

Póki nie załatwią wewnętrznych formalności, nie zwrócą się do polskiego rządu. A jaka będzie reakcja PiS, kiedy się zwrócą?? To się okaże.

Oni chcą wziąć wszystkich i na miejscu weryfikować. Ci, co odpodną, deportacja grzeczna z zapewnieniem i opłaceniem transportu powrotnego tam skąd kto pochodzi.

2 polubienia

Bawaria takie drugie Podkarpacie, czy cos pokrecilem :rofl: chce brac wszystkich ? O Boze :rofl:

A nie… to podkarpacie ma byc drugą Bawarią🤣

1 polubienie

Ma być, ale nigdy nie będzie.

Te kilka tysięcy, to pikuś dla Bawarii, byle nie powtarzać ostatnich błędów. Dzięki tym imigrantom, będziesz w dalekiej przyszłości brał emeryturę.

3 polubienia

Niemcy nie maja rezerwuaru rąk do pracy w postaci bylych kolonii.

2 polubienia

No właśnie. Polska też nie.

2 polubienia

A Madagaskar? :rofl::rofl::rofl:

Ja tylko wiem, że po Grenlandii, to największa wyspa.

A San Escobar? :shushing_face: :joy: :rofl:

1 polubienie

Ponoc w latach 30 Polska chciala wyspe od Francji odkupic. Ale z geszeftu nic nie wyszlo.
San Escobar podda sie bez walki.
Jest jeszcze Haiti do wziecia, w koncu troche naszych tam bylo.

1 polubienie

Ha, ha! Nawet chciała kolonie w Afryce mieć. Dokładnie tacy sami prawicowcy, jak te bąkowiczopierdy nasze narodowe…

2 polubienia

3 polubienia

Kolorowy dzbanku,hajluj na krużganku…

1 polubienie

Z wytrzymałością bym się spierał - ekstrakcję, choć jesteś specjalistką. Skoro tak to muszę ci wierzyć

1 polubienie

Może to przez krew. Przy mnie dentystka zasłabła

1 polubienie

Życie każdego postarza :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Rzekłbym, iż czołowy intelektualista Polski przewodzi intelektualnej elicie kraju. Buahahaha!!!

A swoją drogą, te przemówienia w Kaliszu, to niemal przekłady z przemówień Mussoliniego i Hitlera.

2 polubienia