Młodszych powinni dawać. Z perspektywami.
Biden nie obiecywal wyborcom, ze bedzie rzadzil wiecznie
Długością rządów Łukaszence, czy Putinowi z pewnością nie dorówna …
Raczej zalosne. Bidenowi sie wydaje, ze jak sie bedzie poruszal truchcikiem i nie patrzyl pod nogi to bedzie wydawal sie mlodszy niz jest?
A potknac sie na schodach kazdy może , ponoc to w USA jedna z najczestszych przyczyn smierci. A jesli chodzi o wypadki domowe to na rowni z porazeniem pradem przy probach wydlubania widelcem tostow z opiekacza.
Każdy może mieć gorszy dzień.
Taka aferka, że ktoś się potknął?
Masz rację okonek. Nie on jeden się potknął.
Jak sie przejechalam na schodach (co prawda nie wyscielonych czerwonym dywanem, ale lastrico poktyte pylem pustynnym, zadzialalo jak lodowisko, na skroty mi sie zachcialo) to pekniecie kosci, naderwane sciegno i szesc tygodni w gipsie, nie liczac pol roku rehabilitacji sciegna i nadmiaru paru kg z braku ruchu. Biden i tak mial szczescie.
Fakt. Takim upadkiem można się całkiem nieźle załatwić.
Wiesz - mam normalne mieszkanie, ale jedna z zaprzyjaźnionych sąsiadek zdecydowała się kiedyś na “dwupoziomówkę”. Wiesz ile razy ona wylądowała na tyłku?. Szczególnie nocą gdy biegła do łazienki, którą ma tylko na dole, bo pomieszczenie przeznaczone na WC u góry zagospodarowała jako garderobę. Nie dość, że się zawsze potłucze, to jeszcze w dodatku nasika na tych swoich ślicznych (naprawdę ślicznych) kręconych schodach ze “złotą” poręczą.
Po co ludzie sami sobie życie utrudniają?
Ma prawie 80 lat (6 więcej ode mnie). W takim wieku stawy mają prawo wysiadać, bo nie są od skakania po schodach w takim wieku. JP II dużo wolniej wchodził po nich.
I to się nazywa upadek xd
Następnym razem niech mu podstawią windę lub jakiś podnośnik.
Wystarczy, ze mu napoje energetyczne zabiora…
Moze przestanie kicac jak krolik.
Niektóre komentarze brzmią tak jakbyście mu źle życzyli. Ma swoje lata i ma prawo się potknąć. Ja też się teraz częściej potykam niż w czasach niedawnej młodości. Ważne aby jego umysł dobrze pracował i wola do mądrego rządzenia nie wygasła.
Zresztą. Ktokolwiek i cokolwiek byle nie ten pajac poprzedni.
Ja mu zle nie zycze, ale udowadnianie, ze jest sie sprawniejszym niz jest? Te przebiezki do mownicy?
Ja rozumiem, amerykanski kult mlodosci i inne takie, ale to juz Berlusconi wymyslil , ze farba do wlosow i botox to nie tylko dla kobiet. Ale jakis umiar (nie mowie o erotomanii Silvia) zachowac trzeba.
W kazdym razie Biden na pewno jest mniej denerwujacy niz plowowlosy poprzednik tez zgrywajacy nastolatka.
Spokojnie.Prezydent to tylko twarz.Prawdziwe rządy sprawują doradcy,a polowa z nich to wojskowi.
To tez prawda. A reszta chodzi na smyczy wojska, bo bez kasy na badania i zmówienia rządowe duzo by nie zdziałali.
Ale to nie tylko dla USA typowe.
Rozni sie sposobem prezentacji Putin czy Chiny tych powiązań nie ukrywaja, USA jest pruderyjne
No,powiedzmy,“bywa”.Clinton pruderyjny nie byl
Trump tez niekoniecznie pr
uderyjny
Chodzilo mi o pruderyjnosc w kwestii powiazan polityka-wojsko-gospodarka.
I udawanie, ze cywile rzadza