Do jakich produktów lub usług nie wrócicie lub ograniczycie po pandemii?

Trzymają sie.Moze nawet lepiej ode mnie.
Kiedy obce dziecko wyje za scianą,czeka mnie dyzur w niedziele z"wariatem"a w miedzyczasie czlowiek sie caly czas martwi i teskni,można chwycic za siekiere :face_with_raised_eyebrow:
Niemniej…Odnalazlem przyjaciela na fejsie,po 24 latach.Mam prace i płacą…
Ide wsadzic łeb pod kran… :innocent:

1 polubienie

Dziecko i wariata należy uśpić!

2 polubienia

No, nie chcę żeby ktoś cierpiał… :innocent:

Szafy z drewnianymi, przesuwanymi drzwiami do których przymocowane jest lustro są mi znane, ale to co innego niż drzwi w pełni tylko ze szkła. Nawet wiszące.
Tafla szklana grubości 6 mm o wymiarach 2 x 1 m waży 30 kg. Dwoje takich drzwi w szafie to 60 kg. Trochę dużo. I dla szafy i dla człowieka który je będzie przesuwał.

To takie teoretyczne wyobrażenia bo takiej szafy jeszcze nigdy nie spotkałem.image

1 polubienie

dziecko i wariata trzeba uspic? mam nadzieje, ze humanitarnie

1 polubienie

Oczywiście!!!

1 polubienie

Wszystko nie na temat. To nie drzwi do szafy.image

1 polubienie

No dobra, powiedz mi w takim razie, ile siły potrzebujesz, żeby przesunąc skrzydło ważące 30 kg osadzone na kółkach?
Dla przykładu. Ja przeniosę sama drzwi pokojowe do drugiego pomieszczenia.

Ewunia, nie siłujmy się bo nie o to chodzi.
Nie chodzi o to aby jednorazowo dać radę otworzyć szafę. Ani o wyczyn przetargania drzwi z pokoju do pokoju. Nie mówimy o drzwiach w ścianie.
Mówimy o delikatnej współczesnej szafie obciążonej tymi 60 kilogramami. Kilogramami estetycznymi, oryginalnymi ale nie na miejscu.

I nie zamierzam stawać z Tobą do boju o ten kawałek szkła.
Więc kwiatek dla Ciebie: image i image

1 polubienie

Współczesne szafy robi się na zamówienie, w zabudowie :wink: Mierzą metry łoď podłogi do sufitu i tadaaam.
Taka szafa wolnostojąca to przeżytek, ino u mnie można ją zobaczyć.
Dziękuję za kwiatuszki, już wiem co zrobić aby je częściej dostawać :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Ty masz “przeżytkową” szafę wolnostojącą a ja może takież poglądy.image

Wiesz co robić? Czyli co, kłócić się? Czy upierać przy swoim?image

1 polubienie

Kłócić z Tobą? To se ne da :wink:

1 polubienie