Dla każdego dziecka mieć osobną matkę?
Czerwonowlosy krolik?
Ostatnia zona jeszcze mu zdaje się aportowala czwórkę wlasnych.
Niektórzy tak mają. Co ciekawe w tym przypadku publicznego prania brudow niewiele bylo.
Choć pewnie powodów byloby wiecej niz w zyciorysie niejednej “gwiazdy” znanej z tego, ze jest znana.
Juz dawno stracilam rachubę zon i dzieci Wisniewskiego. A jeszcze dawniej przeztało to interesowac.
Ja z tym tematem pt. Ich Troje spotkalam się przypadkowo.
Na zasadzie gdzie naszych nie ma? Wchodzimy do tawerny w malenkiej miejscowosci niedaleko Saragossy a tu w tle polska muzyka.
Polka tam pracowala jako barmanka a z CD powywal Wisniewski z pierwszą żoną
Co prawda jak zaczelismy wypytywac kto to, to dziewczyna popatrzyla na nas jakbysmy sie urwali z ksiezyca i to jakiegos blizej Jowisza , ale CD pozyczyla do przegrania. Jeszcze chyba gdzies kasetę mam.
A co do życia rodzinnego to mam podobnego znajomego. Tylko on nie spiewak a biznesmen, żon cztery , w roznych konfiguracjach mieszkaly z nim pod jednym dachem. O dzieci i matki swoich dzieci dba. Chrzescijanin z problemem kiedy przestał byc katolikiem, choc dzieci ochrzczone i po komunii. Potem zostawil im wolny wybór.
Nie mnie oceniac…
Falco Amadeusz
Zawsze lepiej niz Brajan Kewin
Kolejne dziecko?
Co on tak po bożemu
No po bozemu to nie za bardzo…
Chyba, ze na islam przeszedl, ale i tak jako obywatelowi polskiemu “przysluguje” tylko jedna legalna żona.
@okonek Seryjny monogamista.
On juz pod wzgledem zawieranych małżeństw prawie dogonil Liz Taylor.