Dobra strategia?

Dla każdego dziecka mieć osobną matkę?

Czerwonowlosy krolik?
Ostatnia zona jeszcze mu zdaje się aportowala czwórkę wlasnych.
Niektórzy tak mają. Co ciekawe w tym przypadku publicznego prania brudow niewiele bylo.
Choć pewnie powodów byloby wiecej niz w zyciorysie niejednej “gwiazdy” znanej z tego, ze jest znana.

1 polubienie

Juz dawno stracilam rachubę zon i dzieci Wisniewskiego. A jeszcze dawniej przeztało to interesowac.

2 polubienia

Ja z tym tematem pt. Ich Troje spotkalam się przypadkowo.
Na zasadzie gdzie naszych nie ma? Wchodzimy do tawerny w malenkiej miejscowosci niedaleko Saragossy a tu w tle polska muzyka.
Polka tam pracowala jako barmanka a z CD powywal Wisniewski z pierwszą żoną :wink::partying_face:
Co prawda jak zaczelismy wypytywac kto to, to dziewczyna popatrzyla na nas jakbysmy sie urwali z ksiezyca i to jakiegos blizej Jowisza :innocent:, ale CD pozyczyla do przegrania. Jeszcze chyba gdzies kasetę mam.
A co do życia rodzinnego to mam podobnego znajomego. Tylko on nie spiewak a biznesmen, żon cztery , w roznych konfiguracjach mieszkaly z nim pod jednym dachem. O dzieci i matki swoich dzieci dba. Chrzescijanin z problemem kiedy przestał byc katolikiem, choc dzieci ochrzczone i po komunii. Potem zostawil im wolny wybór.
Nie mnie oceniac…

1 polubienie

Falco Amadeusz :rofl: :joy: :crazy_face: :face_vomiting:

3 polubienia

Zawsze lepiej niz Brajan Kewin :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

3 polubienia

Kolejne dziecko?
Co on tak po bożemu

1 polubienie

No po bozemu to nie za bardzo…
Chyba, ze na islam przeszedl, ale i tak jako obywatelowi polskiemu “przysluguje” tylko jedna legalna żona.

3 polubienia

@okonek Seryjny monogamista.

1 polubienie

On juz pod wzgledem zawieranych małżeństw prawie dogonil Liz Taylor.