Do grania się nie nadają bezprzewodowe moim zdaniem
Zawsze są minimalnie później i są podatne na zakłócenia. A po kablu słyszę co zgrywam. Dla mnie słuchawy muszą odcinać, działać i wyglądać
Zapach to pikuś. Na szybach z zewnątrz jest jakiś brud z tłuszczem. Sufity już 2 razy malowane i ściany, a mieszkam tu 4 lata.
Zgadzam się z tymi zbieraczami kurzu i brudu. Sugerując się Twoimi wcześniejszymi wpisami @Devil, i zakładając, że były prawdziwe, w kwestii wystroju i porządku w mieszkaniu, dogadali byśmy się.
Trochę bym nalegała na częstsze pranie zapierdzianych dresów
Też nie zapomniałam
Dzięki za wyjaśnienie. Chciałam dobrze doradzić
może go zreanimuję, bo nie chce mi się wydawać 600-700 zł na zakup słuchawek… te co mam lubię. Problem z wtyczką, bo tam jest taka blokada przeciw wypięciu kabla ze słuchawek… i nigdzie nie można dostać. Może sobie osłonkę tylko wymienię i starego wtyku użyję? Nie lubię lutowania i dłubaniny, ale chyba nie będę miał wyjścia.
Mam rezerwowe słuchawki studyjne, ale one się nie nadają na imprezę… bo kabel jest stały… i przede wszystkim za długi, zawsze się po ziemi majta. Wolę kabel spiralny.
Dres spoko jest
Chłop musi pachnieć chłopem. Golić się tylko na ważne wyjścia
Z tym smogiem to wasze władze powinny się ogarnąć. Jest wiele programów wymiany pieców i dotacji. U mnie burmistrz regularnie się tym na FB chwali.
U mnie najlepiej się sprawdziły słuchawki nauszne HiFi. Mają jednak 3m kabla który musiałem zwinąć i ściągnąć.
Jeżeli to ci nie przeszkadza to celuj w ten rodzaj. Są to tzw. słuchawki studyjne.
Łap za lutownicę
Nasza zaradność życiową, to bardzo ważna rzecz
Model ISK HD9999 wszyscy polecają.
@anon86894402
@Devil, te porady dla @anon86894402
Ja już ugotowałam zupę ogórkową ze szpinakiem (odmulacz), a teraz się teleportuje przed tv. Już niebawem kwalifikacje do TCS
A i nie kupuj takich z dużą impedancją bo mogą grać cicho na telefonie. Kwestia mocy urządzenia. Tak do 32 Om.
Dla mnie te słuchawki się nie nadają, bo nie mają możliwości odwrócenia słuchawki. Poza tym nie podobają mi się wizualnie. Bardziej w tę stronę bym szedł. Wygoda, estetyka, jakość… i mniej rzeczy w które się może coś zaplątać, tym lepiej
Mnie potrzebne do pracy a nie do telefonu
@Devil, to Mariusz zamierza kupić nowe.
Ja mam takie
Diabeł dobrze się prezentuje w internetach
Lepiej, niż moje słuchawki Sony?
It is impossible
A o Kindle kolega nie słyszał?
Słyszał, ale wolę knedle od kindli…
Te tzw.“obowiazki” to moj żywioł.Uwielbiam myc okna,prasować a ścieranie kurzu zazwyczaj trwa godzinami bo stanowi idealną okazje by cos na półkach poprzestawiać,ustawic w nowym porządku wg.jakiejs nowej koncepcji.
Mowa oczywiscie o plytach i ksiązkach ale takze o pewnym artystycznym nieładzie na biurku ktory uwielbiam
Gdy żył pies,dochodzilo jeszcze wychodzenie na spacery co…oboje nie zawsze lubiliśmy bo tak ona jak i ja,nie cierpielismy jesienno zimowych deszczów…
Moja osobna pasja to czystość w kuchni.NIE MA PRAWA byc w moim mieszkaniu widoku zlewozmywaka z brudnymi garami a nie daj Boze,zasyfionym szkłem!Juz nawet nie wspominam o niedomytych sztućcach
Pytanie jednak bylo o metody…
I tu jestem w kropce bo nie mam żadnych metod.Jak jest cos do zrobienia to po prostu robie
Moja rada : oddelegować komuś innemu
Taa spróbuj być kreatywny będąc głową rodziny. Zapomniała że to szyja kręci głową, mało dysponuje bankomatem. Kaziu na co tyle farby albo tapety, no na loki i na pazurki mnie zbraknie. Masz gust, podajesz do jakiej kwoty, ja daję koncepcje, ty decydujesz, ja robię zgodnie z ustaleniem, ty podajesz kawę i serniczek. Na końcu żółwik bez cmoka, nie obrażam się. Gres, struktury, tapeta itd mają + i -, ino to twoja działka
U mnie obrębie województwa nie ma antykwariatu, księgarnia po 70 latach padła, biblioteka miejska to nie wiadomo co tam dalej - czy mieszkanie dla bezdomnych, czy sprzedać lokal na usługi