Dobre rady

Podałem Ci swoje dane tu na priwie.

Z całym szacunkiem u mnie nic nie widzę, zrobiłem reset i nic żadnych danych. Piszę z smartfona, bo komp padł, coś z kartą graficzną, jest do wymiany

1 polubienie

Trudno się mówi i żyje dalej.

Ale mnie to zaciekawiło

Jestem od kilku lat na fejsie,ale do grup kulinarnych jakoś mnie nie ciągnęło.
FAKT!
Mężczyźni to najlepsi kucharze! :innocent:

1 polubienie

Na jednej grupie jest 2651 osób zarejestrowanych z różnym stopniem wiedzy i zainteresowania. U mnie to głównie wszystko od śniadania po kolację, cieszą nowi młodzi / młode, osoby, trafiają się nowe żony chcące coś samemu zrobić, poza tym masa masa przepisów, dla każdego do skorzystania. Teraz mi doszła grupa cukrzycowa, tak z ciekawości, mam podejrzenie u siebie początków cukrzycy, dużo mi pomogła i wyjaśniła

1 polubienie

Od lat się “dokształcam” medycznie,dietetycznie itd.
Podobno najlepsze sposoby nie dadzą efektów,gdy w żywności będzie za dużo “zbędnych zamulaczy”, a i smog z powietrza swoje dołoży.

1 polubienie

:crazy_face::thinking: zdrowe odżywianie odsówa w czasie ozdrowieńców. Przydaje się mądre odżywianie byle nie przecholować z tłuszczami, mięsem itd. bardziej włączyć / połączyć warzywa z resztą by było smaczne w miarę i pożywne. Rzeżucha, kiełki odpadają, ledwie szpinak czy sałatę przerabiam choć to mało dietetyczne i kaloryczne

Bo dezynfekować trzeba, żeby zdrowe było. :wink: