Czy jesteście dumni z tego, że doganiamy cywilizowaną Europę? W Łodzi podpalono maszt z nadajnikami 5G nadający w paśmie koronawirusów
Potrafimy brać dobre wzorce z zachodu.
Czytałam o tym . O 5G też Was wypytywałam, jakie macie podejscie do sprawy.
Ja mam obojętne. Wszystko czego używamy emituje jakieś fale włącznie z liniami wysokiego napięcia, routerami i kuchenkami mikorfalowymi.
Ja nie mam żadnego. I tak będzie i tak będzie, to co się będę szarpać?
Moje rodzinne miasto zawsze bylo w awangardzie
Mam podobne podejście do sprawy.
Zastanawia mnie jednak, skąd tylu fanatycznych przeciwników? Na fejsie są bardzo aktywni. O płonących masztach zaczęto się rozpisywać równolegle z pandemią.
Jednego razu doczytałam, że grupa przeciwników 5G podpaliła maszt, gdzie nie było tam takiej anteny
Nadajniki wywołują raka, covida i autyzm. Ziemia jest płaska a od szczepionek rosną drugie głowy.
XXI wiek a takie myślenie mamy.
Są na świecie ludzie, którzy chyba myślą, ze odkurzacz powoduje impotencję i unikają go jak ognia. Znam takiego jednego baaaadzo blisko
I nie leczy się?
Wielu ludzi uważa że sieć 5G przyczyni się do swoistej kontroli umysłów.
Mnie to nie straszne.
Mama umarła na raka, mi każą rzucić palenie bo też zemrę.
Pffff
Oj to badaj się kobieto. Geny
Nie. Nie leczy się, ale nadrabia kuchnią, za którą nie przepadam
A czeste mycie skraca zycie? Jedyny pozytek z covida to to, ze ludzie do mycia rak sie przekonali. No i dzieki maseczkom nie trzeba przekonywac sie, ze niektorzy zamiast myc zęby wola jesc czosnek.
Co ma być to będzie
Napijmy się.
@okonek ja uwielbiam do każdej potrawy dodać czosnek.
Zęby to i 4 razy dziennie myję.
Tez jestem tego zdania.
Dlatego dzis poszlam do mojej zaprzyjaznionej knajpki na obiad. Mam nadzieje, ze nie bedzie to ostatnia wieczerza
No wiesz okonek… Podobno ciało zanurzone w wodzie traci na urodzie
Z jakiej okazji @Devil ?
Znowu urodziny Ani?
Ani moje, ani Twoje