czy powinniśmy zaśpiewać (skądinąd znaną) piosenkę: “Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało”?
Spiewac to nie ma co. Ale, moim zdaniem, powinnismy wysnuc wnioski.
- mniej narzekan na rzecz rozszerzania myslenia
- mniej przesmiewania na rzecz zapamietywania twardych faktow
- mniej zachwytow na rzecz jeszcze wiekszej odpowiedzialniosci obywatelskiej.
Jesli cos powiedzialam niejasno moge wytlumaczyc. Wole zwiezle wypowiedzi.
Nic się nie stało? To raczej schetynie tak śpiewać. Polska wybrała demokratycznie a wy nie możecie się z tym pogodzić. Przewaga rosnie, senat też będzie pisu i dobrze. Chyba nie muszę mówić ze mniejszość obraża większość takimi wpisami xd
Kolega na pewno nie zna dowcipu o szczeniaczkach, które przez pierwsze 12 dni życia popierały komunizm, a potem przejrzały na oczy…
Mysle, ze Kolega jest jeszcze zbyt mlody.
O Boże, daruj sobie xd wśród młodych też wygrali ci komuniści XD to musi być straszny wyrok mieć stworzony taki obraz polski i zyc z tym znowu przez następne 4 lata @Szczery_do_BULU Chociaż wiem ze ty to masz pewnie gdzieś bo nie mieszkasz w polsce. I dobrze xd martwię się o resztę opozycji
Alez ja Ci nie mam nic do darowania. Widze, ze sie rozwijasz co jest bardzo dobre. Ale mlody to chyba jestes? Poczytaj sobie (miedzy nami) wpisy na fb ludzi mlodych (w Twoim wieku i nieco tylko staszych, ale nie takich staruchow jak ja… ). Widza jedna mozliwosc: wyjazdu z Polski. I mnie to martwi.
Przecież ja wiem ze wśród młodych jest też lewactwo . . Teraz mógłbym Ci napisać zebys poczytala sobie wpisy ludzi mlodych, każdej innej partii. To jest straszne jak wy dyskryminujecie tutaj innych którzy są za pisem. Straszne
A to nie w Kanadzie rozwaza sie wprowadzenie dochodu minimalneho dla wszystkich,.
Nie nie placy minimalnej a dochodu,bez warunku zatrudnienia.??
To już przeszłość, odgrzana kiełbasa wyborcza.
Chyba nie za bardzo rozumiesz, co znaczy dyskryminacja. Encyklopedię polecam.
Przeciez sam mowisz “kazdej innej partii” czyli nie PiS. Nikogo nie dyskryminuje tylko jest mi przykro.
Na pewno widzę to tutaj… Jeżeli ktoś pisze zaraz po wyborach, jaki mam głupi naród to co to jest?
Nie nie… Chodziło mi o to ze ludzie młodzi to nie tylko ktoś anty pis który ucieka z Polski jak napisałaś
Dyskryminacja, kolego, to byłaby, gdybyś dostał bana albo w inny sposób ktoś zabronił Ci pisać. Naprawdę polecam encyklopedię, czasami bardzo się przydaje.
To z pewnoscia. W koncu to wolne wybory.
Ale kogo obchodzą pojęcia? Na wasze zachowanie tutaj mogę wymyślić jakiekolwiek pojęcie tutaj i wychodzi przecież na to samo… PO prostu pomyliłem pojęcia co nie usprawiedliwia takiego zachowania…
Masz problem z jakimś wpisem , to zgłoś do moderacji.
Narod tworza ludzie. Wsrod ludzi sa glupi i madrzy (i jeszcze Bog wie ile stadiow posrednich). Wiec: sa i glupi i madrzy…
A niestety, głupich jest więcej niz mądrych