Czemu tak uważasz ? A jaką masz alternatywę obecnie ? Poza tym jak @okonek pisała PiS walczy z samorządami i w ogóle kasa płynie tylko tam gdzie wygrał PiS to co się dziwić, że pewne sprawy nie wyglądają tak jak wyglądać powinny skoro rządzą nami PiSiory ?
Nie ma alternatywy
Coś trzeba wybrać sądząc po tym co PiS odwala w naszym kraju… Zwłaszcza co do wycinania lasów to już jest szczyt braku odpowiedzialności z ich strony…
Na szymona nie zagłosuję nigdy
A mnie się bardzo pan Grodzki podoba, jako polityk. Trzaskowski też mi odpowiada.
Trzaskowski nie zniechęca do siebie tak jak Budka czy nawet Hołownia już nie mówiąc o PiSie
A ten Grodzki to pewnie nie ma szans na zwycięstwo ani nawet utworzenie własnej partii w najbliższym czasie ?
Ja tylko głosuję, a na polityce się nie znam…
Czyli jak każdy
PS. Wiadomo, że przewidzieć w pełni ruchów polityków się nie da, ale jednak tych głupszych trzeba od koryta odciągać
Mam tylko nadzieję, że PiS się ogarnie trochę już z tym wycinaniem lasów bo już im się kończą te najlepsze pod wycinkę lasy, żeby większość ludzi tego nie widziała…
A poza tym ciekawe jak będzie z tą praworządnością w końcu w Polsce…
No i jeszcze naprawienie kompromisu aborcyjnego by się przydało, ale to już pewnie przy następnej ekipie u władzy
Grodzki ma ciekawsze zajecia niz partie zakladac.
Nie ten kaliber.
Ciekawe jakie ? Przecież jeśli chce coś realnie w tym chooojowym skooorwionym chorym kraju zmienić to musi zacząć działać!
Ma soja prace naukowa, jest profesorem i fundacje ratujaca ludziom zycie. Nie liczac dzialan w miedzynarodowych organizacjach medycznych.
A czy zakladanie kolejnej kanapowej partii to rozsadne dzialanie? Dla mnie to strata czasu.
Ja tam się na polityce nie znam, ale to co się w naszym kraju odpierdziela to strach pomyśleć co będzie dalej… Aborcje sobie kobieta zawsze zorganizuje za granicą skoro państwo o kobiety nie dba, ale wycinanie lasów w Polsce to już jest naprawdę tragedia!!!
Chodzi o TP?
Nie gromadze archiwalnych wydań ale czytywalem kiedyś jak i teraz.A do nabycia w kazdym kiosku czy innej “Żabce”
I jeszcze dziadek z Wehrmachtu
Masz ciekawe podejscie do zycia. Nie kazda kobieta “sobie zalatwi”, bo jej nie bedzie stac. Narodziny dziecka niezdolnego do zycia lub z powaznymi uszkodzeniami to tragedia na cale zycie.
A lasy (nie puszcza, a sztucznie zalesiane tereny? Przy madrej polityce i zachowaniu ciaglosci nasadzen odrastaja. Gorzej jak niszczy sie naturalne ostoje typu resztki puszczy, parki narodowe typu Biebrzanski i strzela do ginacych gatunkow.
I betonoza miejska.
Wszystko zalac asfaltem i betonem?
Mówię, że kobieta ma jakieś wyjście, a jak PiS się nie ogarnie to będziemy mieli z tych skoooorwysynów spotęgowany problem suszy i zmian klimatu, bo ich nie powstrzymamy w wycinaniu lasów, które zatrzymują dużo wody w ekosystemie!!!
Zrozum! Zniszczenie kompromisu kompromisem, ale to co PiS robi z lasami to już jest zbrodnia tak jak mówił Mentzen!!!
Szkoda gadać co PiS odwala z polskimi lasami! Oni się zachowują jakby w średniowieczu żyli! W sensie, że ludności mało, a lasów w pi*du…
Sami widzicie, że rosną podatki i inflacja przez 500 plus
Hołownia, to dla mnie taka nowsza wersja Nowoczesnej. PO tonęła N-ka miała przejąć jej elektorat. Co z tego wyszło?
Coś w tym jest! Dlatego ja ostatnio obstaje tak jak raczej birbant za Trzaskowskim!