To jeszcze nic jedna sąsiadka z mojej okolicy szła do innego sąsiada i naciskała żeby przyjął księdza że można zamówić na popołudnie i że nie wspomnę że tylko siedziała i podsłuchiwała jak kto siedzi i co mówi a potem ze wszystkim leciała do kościoła i powtarzała to wszytko jak by było mało nie raz potem padały niektóre ich słowa na kazaniu prawie słowo w słowo (czasem była jakaś kłótnia to słyszałem a potem poszedłem do kościoła w tym samym tygodniu w niedziele albo za dwie trzy następne i słyszałem nie które zwroty) miała z nimi kontakty dawała im nie raz wódkę i kiełbasę Jak by tego było mało pchała się do wszystkich i wciśała im cukierki i jeszcze inne rzeczy ale już nie będę tego pisał
O kurde XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!
Ja na szczęście mam w miarę normalnych sąsiadów w tych sprawach
Niektórzy po postu maja nature kapusia.
Sponsor obojetny
Ja sie wychowalam w multireligijnej Łodzi.
Problem jest z religiami nie odrozniajacymi sacrum od profanum jak islam lub fanatykami.
To prawda, że Trzasek odchodzi z PO? Czy to tylko ludzie tak gadają?
nie wiem, ale po tych ostatnich podchodach by mnie to nie zdziwilo.
jak Tusk dostanie w kuper to sobie o Trzaskowskim przypomna, tylko czy nie bedzie za pozno?
nie nalezy zapominac , ze gdyby dosc nienormalne warunki i idiotyczne postepowanie PO przed wyborami mial szanse z Duda wygrac,
Biale konie tez bywaja narowiste.
Coś mówił, że jeżeli Budka zgodzi się odejść od PO to Trzaskowski jest w stanie reprezentować całe PO… Także pożyjemy, zobaczymy
na razie Tusk bedzie sciagal swoich wspopracownikow z Brukseli, bo im sie parasol konczy, ciekawe czy Bienkowska tez? za marne 6000 zeta?
odbirająnawet płacone paczki
Tusk wrócił do polityki polskiej na 100%. Donald Tusk mówił, że dzięki wspaniałomyślności Borysa Budki Tusk zastąpi go jako przewodniczącego czy jak taką osobę się nazywa
Stali wtedy obok siebie Borys Budka i Donald Tusk a pokazywali to na TVN24
A ja z tego się również niesamowicie cieszę, ponieważ oprócz Trzaskowskiego będzie jeszcze opcja Tuska zawsze
I jest szansa ze Tusk podniesie trochę Platformę i zrobi konkurencje Kaczyńskiemu i ograniczy jego samowolkę
Spokojnie @Sheev, @anon52897632
Juz sie postaraja nienaganne garniturki Tuska zawartoscia szamba szybko oblac.
A Budka to niestety lizidup i nieporozumienie. Im szybciej zniknie tym dla PO lepej.
Trzaskowski bezie tepiony, bo jest realnym zagrozeniem dla Tuska i starej gwardii, ktora sobie po jego powrocie wiele obiecuje.
I na te bratobojcza walke Kaczynski liczy.
Już bym chyba wolał, żeby Hołownia był tępiony niż Trzaskowski obecnie Kurde ale syf w tej polityce
A wiadomo kto będzie kolejnym kandydatem na premiera w PiSie ? No bo Morawiecki jak dla mnie to najbardziej stablilna i “znana” możliwość… Obajtka próbowali oczernić! A poza tym nie znam typa, a gdyby Ziobro został premierem to nie wiem czy to by się dobrze skończyło, ale przynajmniej nie byłby już Ministrem Sprawiedliwości
Ponoć mieli jakieś zamknięte spotkanie członkowie PiSu, ale kto wie czym to się skończyło
I z tego co zrozumiałem to właśnie Morawiecki ma dalej pozostać premierem
Wczoraj jak oglądałem bodajże polsat news czy tam fakty to jakiś mniej znany pisior stwierdził do lewicy, że my załatwiliśmy system bezwizowy do Stanów a wy o tym tylko mówiliście i j*błem śmiechem momentalnie haha
Jakbym słuchał Netanjahu komentującego uznanie Jerozolimy przez USA za Trumpa za stolicę Izraela haha
Morawiecki zostal wiceprezesem, wiec na razie konkurencji do stolka nie ma.
Myślisz, że to, że Trump nie żyje to był fake news ?
Bez przesady, toz pol swiata by tanczylo z radosci, a reszta plakala.