Donald "Policzmy głosy" Tusk wraca

To jeszcze nic jedna sąsiadka z mojej okolicy szła do innego sąsiada i naciskała żeby przyjął księdza że można zamówić na popołudnie i że nie wspomnę że tylko siedziała i podsłuchiwała jak kto siedzi i co mówi a potem ze wszystkim leciała do kościoła i powtarzała to wszytko jak by było mało nie raz potem padały niektóre ich słowa na kazaniu prawie słowo w słowo (czasem była jakaś kłótnia to słyszałem a potem poszedłem do kościoła w tym samym tygodniu w niedziele albo za dwie trzy następne i słyszałem nie które zwroty) miała z nimi kontakty dawała im nie raz wódkę i kiełbasę Jak by tego było mało pchała się do wszystkich i wciśała im cukierki i jeszcze inne rzeczy ale już nie będę tego pisał

1 polubienie

O kurde XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!

Ja na szczęście mam w miarę normalnych sąsiadów w tych sprawach :slight_smile:

Niektórzy po postu maja nature kapusia.
Sponsor obojetny :wink:

2 polubienia

Ja sie wychowalam w multireligijnej Łodzi.
Problem jest z religiami nie odrozniajacymi sacrum od profanum jak islam lub fanatykami.

1 polubienie

To prawda, że Trzasek odchodzi z PO? Czy to tylko ludzie tak gadają?

1 polubienie

nie wiem, ale po tych ostatnich podchodach by mnie to nie zdziwilo.

jak Tusk dostanie w kuper to sobie o Trzaskowskim przypomna, tylko czy nie bedzie za pozno?
nie nalezy zapominac , ze gdyby dosc nienormalne warunki i idiotyczne postepowanie PO przed wyborami mial szanse z Duda wygrac,
Biale konie tez bywaja narowiste.

1 polubienie

Coś mówił, że jeżeli Budka zgodzi się odejść od PO to Trzaskowski jest w stanie reprezentować całe PO… Także pożyjemy, zobaczymy :thinking: :man_shrugging:

1 polubienie

na razie Tusk bedzie sciagal swoich wspopracownikow z Brukseli, bo im sie parasol konczy, ciekawe czy Bienkowska tez? za marne 6000 zeta?

2 polubienia

odbirająnawet płacone paczki

1 polubienie

Tusk wrócił do polityki polskiej na 100%. Donald Tusk mówił, że dzięki wspaniałomyślności Borysa Budki Tusk zastąpi go jako przewodniczącego czy jak taką osobę się nazywa :thinking:

Stali wtedy obok siebie Borys Budka i Donald Tusk a pokazywali to na TVN24

A ja z tego się również niesamowicie cieszę, ponieważ oprócz Trzaskowskiego będzie jeszcze opcja Tuska zawsze

1 polubienie

I jest szansa ze Tusk podniesie trochę Platformę i zrobi konkurencje Kaczyńskiemu i ograniczy jego samowolkę

2 polubienia

Spokojnie @Sheev, @anon52897632
Juz sie postaraja nienaganne garniturki Tuska zawartoscia szamba szybko oblac.
A Budka to niestety lizidup i nieporozumienie. Im szybciej zniknie tym dla PO lepej.
Trzaskowski bezie tepiony, bo jest realnym zagrozeniem dla Tuska i starej gwardii, ktora sobie po jego powrocie wiele obiecuje.
I na te bratobojcza walke Kaczynski liczy.

2 polubienia

Już bym chyba wolał, żeby Hołownia był tępiony niż Trzaskowski obecnie :confused: Kurde ale syf w tej polityce :confused:

A wiadomo kto będzie kolejnym kandydatem na premiera w PiSie ? No bo Morawiecki jak dla mnie to najbardziej stablilna i “znana” możliwość… Obajtka próbowali oczernić! A poza tym nie znam typa, a gdyby Ziobro został premierem to nie wiem czy to by się dobrze skończyło, ale przynajmniej nie byłby już Ministrem Sprawiedliwości :thinking:

Ponoć mieli jakieś zamknięte spotkanie członkowie PiSu, ale kto wie czym to się skończyło :man_shrugging:

I z tego co zrozumiałem to właśnie Morawiecki ma dalej pozostać premierem

1 polubienie

Wczoraj jak oglądałem bodajże polsat news czy tam fakty to jakiś mniej znany pisior stwierdził do lewicy, że my załatwiliśmy system bezwizowy do Stanów a wy o tym tylko mówiliście i j*błem śmiechem momentalnie haha :smiley:

Jakbym słuchał Netanjahu komentującego uznanie Jerozolimy przez USA za Trumpa za stolicę Izraela haha :smiley:

Morawiecki zostal wiceprezesem, wiec na razie konkurencji do stolka nie ma.

1 polubienie

Myślisz, że to, że Trump nie żyje to był fake news ?

Bez przesady, toz pol swiata by tanczylo z radosci, a reszta plakala.

2 polubienia