Donald "Policzmy głosy" Tusk wraca

Mądrych można, ale obecnie ksiądz się z debilem wielu ludziom kojarzy i tu jest kryzys KK schowany :man_shrugging:

Ostatnie wypowiedzi polskich biskupów na temat tego, że “katolik” nie powinien się szczepić Astra Zenecą no chyba, że “NIE BĘDZIE MIĄŁ WYJŚCIA” to już był szczyt głupoty w polskim kościele!

W UK wszystkich tak szczepią, a na pewno większość i ewidentnie warto było!

2 polubienia

No ja przynajmniej jeszcze żyję :wink:

1 polubienie

Nie ulegam powszechnej nagonce na kler, bo tam też można znaleźć mądrych i przyzwoitych. Tak jak w środowisku lekarzy, sędziów, czy nauczycieli: są normalni i są szuje. Nawet polityków nie wrzucam do jednego worka, bo każdy ma coś innego za uszami :slight_smile: Może mnie się z debilem kojarzy ktoś/coś zupełnie innego?

3 polubienia

Ja mam druga dawke 8 lipca.

1 polubienie

Niby tak, ale nigdzie chyba nie ma tyle “debili” co wśród duchownych… Nawet u nauczycieli tyle nie ma chociaż żaden nie jest idealny - wiadomo!

I z tym w pełni się zgadzam :slight_smile: Ideały są tylko w matematyce.

1 polubienie

Ograniczenia wynikajace z wyznawanej doktryny to nie debilizm.
A nauczyciele? Tez sa ograniczeni programem, dyrekcja, kuratorium i ogolna niechecia uczniow do uczenia sie.

1 polubienie

Mamy różne organizacje religijne dajmy na to Ordo Szuris do którego należy Krzysztof Bosak … I co teraz ? Wszyscy wiemy co odwala i jak reprezentuje swoje Ordo Szuris…

A co o kapłanach sądził Jezus to nie raz pokazywałem fragment z NT…

Co sadzil? Ze nie zajmuja sie duchowoscia a handlem. Choc u rabinow to do dzis nie problem… Kaplani tez ludzie, jesc musza jak mawial pewien cadyk.

Tuska oficjalnie przewodniczącym platformy. Nie wierzę w zmiany.

1 polubienie

Może to i dobrze ze wrócił Kaczyński od długiego czasu nie miał poważnego rywala właściwie to nie miał żadnego i na dużo sobie pozwalał za dużo w czym nikt mu nie przeszkadzał

2 polubienia

Platforma sama z PiS nie wygra. Potrzebuje Hołowni.

1 polubienie

Zeby nie bylo gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzsta… :wink:
Tusk bedzie mial problem, bo juz uruchomiono maszynke ponownego polewania g***.
Wina Tuska pojda w cene.

1 polubienie

Hołownia to świr gorszy od PIS

U mnie sąsiedzi pytają dlaczego pogoniliśmy księdza…

1 polubienie

Gumiś uszanuj Tuska. To polityk z umiejętnościami , znajomością angielskiego . Wiele lat nas reprezentował w UE. Ma swoje za uszami ale każdy polityk ma.

2 polubienia

Nie Ty jeden. Z trzeciego pietra. Jeszcze z parteru ogniem piekielnym nas straszyl…
Wyjatkowo antypatyczny i bezczelny proboszcz byl.

Jedyna słuszna opcja obecnie to Trzaskowski! Taka jest prawda! Jedynie on trakuje nas przynajmniej na razie poważnie! Cała reszta sceny politycznej nawet nie tworzy pozorów, ale PiS nie musi ich stwarzać, bo wie, że ma kurwizję, a do tego sami zniechęcili do siebie kobiety zniszczeniem kompromisu aborcyjnego oraz rozważaniem unieważnienia Konwencji Stambulskiej

A Hołownia to faktycznie Showman i to mnie w nim odpycha… A skoro jedynie Trzaskowski traktuje nas w miarę poważnie to jedynie go traktuje poważnie i na niego zagłosuję najprawdopodobniej w przyszłych wyborach!

No bo Konfederacja to bredzi to wiadomo nie od dziś!

A co do parad równości to nie każdemu muszą się one podobać, ale to nie jest powód, żeby Trzaskowskiego skreślać!

Przynajmniej by się reszta świń u koryta w miarę ogarnęła!

1 polubienie

“Fajnych” masz sąsiadów :confused: Zazdroszczę XD