Dopiero 21.00 a ja czuję się tak, jakby już co najmniej 22 była

Czy ktoś z Was ma podobnie?

3 polubienia

Ma. Chyba.

3 polubienia

Czytałam, że ta zmiana czasu jeszcze przez kilka lat będzie. A był moment, że mieli ją zlikwidować :smiley:

2 polubienia

Bo to chodzi o męczenie ludzi na nocnych zmianach :thinking:

2 polubienia

Czytałam również, że naszemu zdrowiu wcale się takie zmiany nie podobają.

3 polubienia

Mojemu się podobają. Uwielbiam spać…ale pewnie czegoś nie przewidziałam.

2 polubienia

Owszem. Tego, że będziesz kładła się o godzinę później. Będziesz więc spała tyle samo godzin, ale Ci się rytm dobowy potenteguje.

2 polubienia

yyy …:roll_eyes:

1 polubienie

Nie martw się. Wszystkim zrobiono takiego psikusa. Nie tylko nam. :joy:

2 polubienia

Tez, po kazdej zmianie czasu.
Przed chwilą rozmawialysmy z @Nunu o wczesniejszej kolacji, bo zegar swoje a żołądek nie sluga :wink:

3 polubienia

żołądek nie sługa a trumna nie sala balowa :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nooo… ja zjadłam wcześniej, bo zgłodniałam, a teraz znowu mi się kolacji chce. To mam zjeść drugą? Wszystko przez tę zmianę czasu :smiley:

3 polubienia

to z braku snu (czytałam dziś artykuł). Zjedz jabłko może pomoże.0

1 polubienie

Nie chcę jabłka. Ma za dużo kalorii. Lepiej marchewkę.

Tak mam. I po ciemku z pracy wracac będę.

4 polubienia

Współczuję. Pewnie będzie tak, że co zaoszczędzimy na prądzie (a zaoszczędzimy?), to wydamy na leki :wink:

3 polubienia

Owszem,jestem zmęczony bo to 6 dzień pracy.Ale na te godzinówki nie zwracam uwagi.Dla mnie zmieniło się o tyle ze teraz muszę włączać światełka w rowerze, w drodze do pracy.
Poki co, ciesze się ze jest ciepło i kolorowo.

4 polubienia

Szalony pomysł z tą zmianą.Nic chyba nie zaoszczędzimy.Właściwie ciężko to przeliczyć.
Grunt to dobre światełka w rowerze.Przynajmniej ktoś odpowiedzialny wreszcie.Bo jak się kogoś przejedzie i nie ma światełek to ten ktoś nie wie skąd ma ślad opon na szyi a ze światełkami wie,że od roweru.
:blush:

4 polubienia

Ty masz tak dziwne godziny pracy plus różnice wynikajaca z czasu wyspiarskiego, że godzina nie powoduje i Ciebie jet lag.

1 polubienie

Minela 22. A ja na ogol pracuje od 18 do 6 rano…Nie wiem czy to coś zmienia…

1 polubienie