ludzkości, bo szujowatość tych, co zniewalają ludzkość kretyńską pandemią COVID-19, przekracza wszelkie granice, i przyda im się łomot.
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
ludzkości, bo szujowatość tych, co zniewalają ludzkość kretyńską pandemią COVID-19, przekracza wszelkie granice, i przyda im się łomot.
0 głosujących
Zmien dilera
Dopuszczam, że stać Cię na zrozumienie niesłychanego oszustwa z tą rzekomą pandemią COVID-19, bo do tego zrozumienia nie potrzeba wielkiego intelektu. Podobnie jest z religiami opartymi na Starym Testamencie. Miliardy w nie wierzą.
W Koran i shinto tez
@okonek, czemu pozwalacie, aby taki “honotu” posługiwał się niemal identycznym awatarem, jak mój, tylko trochę bledszym, co tworzy zamieszanie?
To leci z automatu
Powinniście to poprawić, bo to ewidentna wada, usterka.
Mam poprawiac AI?
Mam Cię uczyć, jak taką szujowatość można rozwiązać?
@harmonik Obawiam się że Ty lub ja możemy umrzeć i na tym się skończy szujowata ludzkość…
Zakładam większy cel wykorzystania doświadczeń mojej osoby, uzyskiwanych dzięki trudzeniu się miliardów ludzi i cierpień tryliardów stworzeń.
Optymista
@harmonik Może się okazać że w następnym wcieleniu zostaniesz mrówką, bakterią albo kawałkiem skały, bo twe oświecenie jeszcze się nie dokonało, a praca na rzecz rozwoju innych istot (w tym tych szujowatych ludzi) i świata była niewystarczająca i co wtedy?
Tak mogłoby być, ale uznaję, że npb (nieharmonijny, przygłupowy, barbarzyński) gatunek ludzki uzyskał już wystarczającą wiedzę i środki, aby zbudować realne NIEBO na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń, więc nie widzę potrzeby przedłużania tego koszmaru. Tak mi mówi logika, również na bazie wielostronnych doświadczeń życiowych, przede wszystkim mnie znanych.
@harmonik Ależ ja piszę o kolejnym wcieleniu a nie jakimś teraźniejszym życiu na ziemi. Wiem że chcesz być mesjaszem dla ludzkości ale na tym forum tego nie dokonasz. To już nie jest rozrywka, to już jest strata Twojego i naszego czasu…
Dla mnie bycie na tym forum jest rozrywką, a zasadnicze credo mojej działalności ma miejsce poza Pytamy, więc nie tracę czasu.
Niech ten świat się skończy. Ludzkość powinna zacząć od nowa. Lepiej.
Gdzie?
Prawie wszędzie. Prawie, czyli przede wszystkim oprócz barów i restauracji, bo tam na ogół rządzą diabły.
@harmonik Odpowiedź wielce wymijająca. A diabły to rządzą wszędzie. Gdzie człowiek tak jakieś negatywne emocje, które generuje.