Dopuszczacie, że szybko zbliża się koniec obecnej

ludzkości, bo szujowatość tych, co zniewalają ludzkość kretyńską pandemią COVID-19, przekracza wszelkie granice, i przyda im się łomot.

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Zmien dilera

1 polubienie

Dopuszczam, że stać Cię na zrozumienie niesłychanego oszustwa z tą rzekomą pandemią COVID-19, bo do tego zrozumienia nie potrzeba wielkiego intelektu. Podobnie jest z religiami opartymi na Starym Testamencie. Miliardy w nie wierzą.

W Koran i shinto tez

@okonek, czemu pozwalacie, aby taki “honotu” posługiwał się niemal identycznym awatarem, jak mój, tylko trochę bledszym, co tworzy zamieszanie?

To leci z automatu :rofl:

Powinniście to poprawić, bo to ewidentna wada, usterka.

Mam poprawiac AI?

Mam Cię uczyć, jak taką szujowatość można rozwiązać?

@harmonik Obawiam się że Ty lub ja możemy umrzeć i na tym się skończy szujowata ludzkość…

Zakładam większy cel wykorzystania doświadczeń mojej osoby, uzyskiwanych dzięki trudzeniu się miliardów ludzi i cierpień tryliardów stworzeń.

Optymista :joy::joy::joy:

1 polubienie

@harmonik Może się okazać że w następnym wcieleniu zostaniesz mrówką, bakterią albo kawałkiem skały, bo twe oświecenie jeszcze się nie dokonało, a praca na rzecz rozwoju innych istot (w tym tych szujowatych ludzi) i świata była niewystarczająca i co wtedy?

1 polubienie

Tak mogłoby być, ale uznaję, że npb (nieharmonijny, przygłupowy, barbarzyński) gatunek ludzki uzyskał już wystarczającą wiedzę i środki, aby zbudować realne NIEBO na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń, więc nie widzę potrzeby przedłużania tego koszmaru. Tak mi mówi logika, również na bazie wielostronnych doświadczeń życiowych, przede wszystkim mnie znanych.

@harmonik Ależ ja piszę o kolejnym wcieleniu a nie jakimś teraźniejszym życiu na ziemi. Wiem że chcesz być mesjaszem dla ludzkości ale na tym forum tego nie dokonasz. To już nie jest rozrywka, to już jest strata Twojego i naszego czasu…

Dla mnie bycie na tym forum jest rozrywką, a zasadnicze credo mojej działalności ma miejsce poza Pytamy, więc nie tracę czasu.

Niech ten świat się skończy. Ludzkość powinna zacząć od nowa. Lepiej.

2 polubienia

Gdzie?

Prawie wszędzie. Prawie, czyli przede wszystkim oprócz barów i restauracji, bo tam na ogół rządzą diabły.

@harmonik Odpowiedź wielce wymijająca. A diabły to rządzą wszędzie. Gdzie człowiek tak jakieś negatywne emocje, które generuje.