Dośc tego! Precz z segregacją kierowców!

Ty sie ciesz ze tu zawodowego malkotenty od opon i wolności slowa nie ma

2 polubienia

@joko Jeśli chodzi o las deszczowy to jest wycinany i wypalany co jest dla mnie wielką tragedią…

2 polubienia

Ale tego, ze lasy zamieniają się na siano to nie jest wazne. Byle by bylo ekologicznie :space_invader:

Po co wypalać? Wegan tam wpuścić, to go wyjedzą :wink:

2 polubienia

I nieekologicznych kosiarek to trawników nie trzeba będzie.

1 polubienie

Żądam wyższych krawężników ! 20 cm to żadna ochrona pieszych i rowerzystów. W sobotę facet z Bardzo Małym Wackiem staranował mnie od tyłu, na ścieżce z rowerem, mnie trudno dobić nawet samochodem, gorzej z rowerem ale też będzie żyć, facet - tchórz i zakała życiowa uciekł, typowe u Polaków, dobrze że 2 lampy z przodu mu odpadły !, Zakręcił kołem od rowera i ? kur… chyba ślizgo, a białego śniegu nie zauważył. To się głupi ch… ucieszy jak dostanie mandat za brak świateł / lamp z przodu. Lampy dałem bezdomnemu, pójdą w niedzielę na pchlim targu za 700 zł komplet

3 polubienia

Daj spokój, to taki problem pierwszego świata. Opony zimowe, jak sama nazwa wskazuje, tak naprawdę przydają się tylko do latania samolotem, ale i tego można uniknąć zdając krótko przed wylotem egzamin na prawo jazdy… :wink:

1 polubienie

Ciekawe czy ta maszyna miała zimowe opony? :slight_smile:

2 polubienia

To jest oczywiście nieistotne, bo to pasażerowie mają mieć opony zimowe… :wink:

2 polubienia

I zapięte pasy!

2 polubienia

Zapięte pasy trzeba mieć nawet i w sklepie… :wink:

1 polubienie

@Bingola @Wabbit lot kaczki ma to do siebie, że wiarę uznaję ale to dotyczy smaku kaczki sa na a wymarciu :beers::beers::rofl:

1 polubienie