Dostaliście już zwrot nadpłaty podatku?

Może, może :neutral_face: Pobożne życzenia.
Polityki tak mają walczyć o mojego ewentualnego męża, aby on nigdy i o nic nie był zazdosny.
Bo na xuj mi zazdrosny mąż :thinking:

Dokładnie do tego ma się to sprowadzać … :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

To ja jednak wolę ten niekompletny pęczek rzodkiewek.
Bo na xuj mi taki xuj.

No właśnie, do doopy z takich xujem …:rofl:

Wychodzi na to, że walka polityków jest jednak o rzodkiewkę, a nie o do doopy xuja.
Nawet w tej materii robią nas w xuja
:roll_eyes:
Na xuj mi takie polityki :thinking:

Od 2 lat nie dostaję zwrotów

To zupełnie nie jesz rzodkiewki?

Macie szczescie, ze czasem czuje sie totalnie samotna i tu przychodze, tych glupot sie nie da czytac :joy: :joy:
Na taka droga rzodkiewke kogos stac???

Ja dostałem 100 zł, akurat robię zakupy w Trogirze :rofl:

Calusieńką stówkę dostałeś???
Takiemu to dobrze…
:winking_face_with_tongue: :joy:

Zamiast wspomóc polskie rolnictwo i nabyć rzodkiewek, to on całą stówkę rozhula w Tragirze.
100 PLN to 28 pęczków rzodkiewek i jeszcze 2 złocisze na niedzielną tacę zostaną.

Niedługo wróci, to może nie zdąży całej stówki tam przehulać :thinking:

Pocieszyliscie mnie, ze nie tylko ja jestem nienormalna :thinking: W sumie to mialam sie martwic ze ktos ma 7zl. i zazdroscic, ze @Bingola roztrwoni 100, ale juz nawet nie mam sily dzisiaj…
Przynajmniej taki plus tego, ze sie czlowiek z wlasnej glupoty przeczolgal…
Jak cos to rodziny czlowiek nie moze o nic poprosic, a diagnozuja bez pytania :joy:

Ja tu juz widze, kto z muzyki na wagary chodzil to po pierwsze…no moze nie ze wszystkich lekcji sie urwal.
Po drugie, czy nie mozna sie upasc czyms innym niz drogimi rzodkiewkami? Zlodzieje tylko czyhaja na takich, co ich stac na rzodkiewke po 3, 50 w srodku sezonu? … :roll_eyes:
Zobaczycie, jeszcze sie na Was zemsci ta rozpusta :joy:
W sumie to wole byc nienormalna..niz napadnieta za rzodkiewke, bo glupia i tak jestem. Nawet Wam nie powiem, co ja zrobilam i Wy nie zgadniecie nigdy. :roll_eyes:

No dobra. Nie mów. Ale za to napisz. Przeczytamy!
:grin:

Po co do kuchni wchodze to ja zapominam i tak…za duzo razy wchodze pewnie :joy:

Ja, skromny emeryt w Holandii w tem roku otrzymam 381, 29 euro zwrotu. Ile by to było aktualnie w Polsce pęczków rzodkiewków? Że o piwie nie wspomnę.

Pęczek po 3,50 a w Biedronce po 2,99. Policz.

Zaczęłam liczyć, ale mi się wszystko pomyliło, ale i tak jak zjesz wszystkie rzodkiewki za te pieniądze, to pękniesz! Lepiej nie ryzykuj!

Kolega @Ziraalel wyliczy…