Akordeon
Chcesz to Ci wyśle? ino przeloguje się na inne konto
Tak… Ale nie wiedziałem że na pytamy są tacy ludzie? Może jeszcze ten ktoś tutaj jest cały czas? W ogóle wy się kontaktujecie że sobą na priv przez pytamy? Że nawet nagimi zdjęciami się wymieniacie? Xd
Ja tam nie staram się być jakoś ostrożna w necie… pisze co mi nieraz ślina na język… a co kto se pomyśli to nie moja sprawa
napisałem już to akordeon.
Nie znam… Jestem tu od dwóch lat
harmonik
Coś czuję, że chyba od tego nie dostałam
Masakra sami ‘zakamuflowani’ zbreźnicy tu są
Ja chyba dostałam te fotki po znajomości Bo poznaliśmy się troszkę i polubiliśmy. No i chłopaki się ośmielili za bardzo
Nie.
Przy okazji chciałbym napisać swoje przemyślenie na temat sextingu, choć wiem, że to raczej nie tu przesiadują ludzie, którzy powinni to przeczytać:
Dziewczyno, nie wysyłaj swojemu chłopakowi nagiej fotki, bo i po co? Twój chłopak widuje Cię nago na żywo, więc Twoja naga fotka jest mu potrzebna prawdopodobnie po to, żeby pokazać ją innym.
Znaczy się mieli nadzieję, że Cię ośmielą bardziej …? A Ajko udaje, że nie wie o co chodzi…
Dobrze wiedzieć, gdyby mnie kiedykolwiek naszło by komukolwiek wysłać … to na pewno byłoby to zdjęcie bez głowy
Jedno zdjęcie było nawet takie artystyczne
A drugie takie w przypływie chwili.
Ja jakoś się nie wciągnęłam
A przypomniało mi się, ile było śmiechu jak ja swojemu wcześniejszemu chłopakowi wysłałam swoje nogi, a on mi przysłał swoje
Ogolił chociaż ?
Słyszałem też o aplikacji, która ma nakładać na zdjęcie znak wodny składający się z danych adresata, a wówczas adresat nie będzie mógł tej fotki przesłać dalej, bo wyjdzie na jaw, że to on podał dalej.
Nawiązuję tu do historii z mediów, że sexting potrafi doprowadzać nastolatków do tragedii.
nie
Powinienem golić nogi? XD
Dawaj !