Wybaczam
@Devil Trafnie to Skiba podsumował: https://wiadomosci.wp.pl/trojmiasto/krzysztof-skiba-pawel-kukiz-nadal-uwaza-ze-jest-antysystemowcem-kaczynski-ustawia-go-jak-pionka-6671457415952896a
Zawsze big cyc będzie lepszy od piersi
…i wpływy z tantiemów szlag trafil w części. A my się cieszmy, póki nam internetu nie zakazali
A jak można zachowywać się jak Kukiz?
To właśnie Kukiz pokazał, jak dla doraźnych korzyści można stracić twarz.
Jest takie przysłowie polskie; - kto czym wojuje, od tego ginie.
A mi zaczyna być go żal. I zastanawiam się, czy naprawdę wiedział co robi i czy teraz nie żałuje swej głupoty.
Mi takich nie jest żal … By mógł, by nas wszystkich sprzedał …
Dobrze wiedział. A czy żałuje? Tego nie wiem. Ale sam, własnymi rękami doprowadził do tej sytuacji.
Od środy kierujący samochodem, który zostanie zatrzymany za przekroczenie prędkości, w przypadku gdy uważa, że się pomylił i jechał za szybko, powołując się na precedens “Witek” ma prawo zażądać od policjanta reasumpcji pomiaru prędkości na kontrolowanym odcinku. Jeżeli kierowca, przejeżdżając ponownie ten odcinek, nie przekroczy prędkości, to policjant powinien go przeprosić i życzyć mu szybkiego dojazdu do celu. Jeżeli policjant robiłby problemy z reasumpcją, to kierujący powinien skorzystać z obecności innych użytkowników dróg (pieszych, kierujących, a także pasażerów), przy pomocy których można przegłosować sprzeciw policjanta.
@benasek Pan Jacek Fedorowicz, klasa sama w sobie. A treść świetna i trafna.
Nie żałuje. Robi to co typowy Pisowiec. Zamiast przeprosić grozi pozwem. Ale przystawka została zjedzona… Kukiz15 oficjalnie stał się niebytem.
I odbytem…
Byl taki co muzykę ma
Tiaaa boczkiem drobnym kroczkiem
Nie oglądałeś, bo za późno nadawali?
Poszukaj archiwalnych odcinków i może zrozumiesz co oznacza wolność w mediach.