Ostatnie słowo jest kluczem, gdyby nadal śpiewał moglibyśmy wybaczyć mu jego głupotę, ale on zajął się polityką…
Polityka?
Odroznij małżeństwo z rozsądku od koorestwa
Kurwa się różni od Kukiza tym że płaci się jej raz a nie utrzymuje przez wiele lat.
Zajebiste…!
Zbieram szczęki z podlogi ze smiechu
No i okazało się, że jednak nie jest głupi tylko wyrachowaną ku…wą.
Kukiz jego mać!
Przecież to jest polityka. Nie rozumiem, czemu tak wszyscy się uczepili tego Kukiza skoro to się odbywa non stop i każdy polityk w tym uczestniczy.
ale nie kazdy swoim nazwiskiem partie firmuje - byl jeszcze co prawda Palikot, ale to efemeryda.
Oj tam… a mało to figurantów?
U mnie w domu juz nie mówi się “szmata” podczas sprzątania, tylko “kukiz”.
“Podaj kukiza do podłogi”!
Program programem, ale Nowoczesna do dziś się nie rozliczyła z kampanii wyborczej. Bankowcy Nie wiem jak i co i nie wiem czy w ogóle Petru pozałatwiał z pobranymi kredytami przed wyborami. Lubnauer jakoś się nie chwali załatwieniem sprawy.
Zamiast się wyżywać to się martwcie lepiej, żeby Wam kalorie w szafie ubrań nie zwężały. Wiosna za pasem a w pasie nie ma miejsca…
Kukiz twierdził, że jest “antysystemowcem” i zmieni oblicze naszej polityki, a na komentarze że się sprzeda jak inni, buńczucznie odpowiadał że on jest nieprzekupny i groził sądem. Teraz okazuje się, że jest taką samą ku…wą jak inni politycy.
Ja się bardziej martwię, że zaczynam wyglądać jak Sigma i Pi a nie Kukizem …przecież to było do przewidzenia, że tak się stanie.
Zrozumial, ze sam nic zdziala(pewnie większość od początku tak myślała), więc probuje w porozumieniu z rządzącymi. Przynajmniej tak to tlumaczy.
Ale ty go już nie tłumacz.
Czytałeś w ogóle artykuł z linku??