Dowcipy o Pawle

Ostatnie słowo jest kluczem, gdyby nadal śpiewał moglibyśmy wybaczyć mu jego głupotę, ale on zajął się polityką…

6 polubień

Polityka?
Odroznij małżeństwo z rozsądku od koorestwa

3 polubienia

Kurwa się różni od Kukiza tym że płaci się jej raz a nie utrzymuje przez wiele lat. :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 polubień

Moja świeża twórczość :slight_smile:

10 polubień

Zajebiste…!

2 polubienia

Zbieram szczęki z podlogi ze smiechu

2 polubienia

No i okazało się, że jednak nie jest głupi tylko wyrachowaną ku…wą.

2 polubienia

Kukiz jego mać!

2 polubienia

Przecież to jest polityka. Nie rozumiem, czemu tak wszyscy się uczepili tego Kukiza skoro to się odbywa non stop i każdy polityk w tym uczestniczy.

4 polubienia

ale nie kazdy swoim nazwiskiem partie firmuje - byl jeszcze co prawda Palikot, ale to efemeryda.

3 polubienia

Oj tam… a mało to figurantów?

U mnie w domu juz nie mówi się “szmata” podczas sprzątania, tylko “kukiz”.
“Podaj kukiza do podłogi”!

4 polubienia

Program programem, ale Nowoczesna do dziś się nie rozliczyła z kampanii wyborczej. Bankowcy :frowning: Nie wiem jak i co i nie wiem czy w ogóle Petru pozałatwiał z pobranymi kredytami przed wyborami. Lubnauer jakoś się nie chwali załatwieniem sprawy.

3 polubienia

Zamiast się wyżywać to się martwcie lepiej, żeby Wam kalorie w szafie ubrań nie zwężały. Wiosna za pasem a w pasie nie ma miejsca…

1 polubienie

Kukiz twierdził, że jest “antysystemowcem” i zmieni oblicze naszej polityki, a na komentarze że się sprzeda jak inni, buńczucznie odpowiadał że on jest nieprzekupny i groził sądem. Teraz okazuje się, że jest taką samą ku…wą jak inni politycy.

1 polubienie

Ja się bardziej martwię, że zaczynam wyglądać jak Sigma i Pi a nie Kukizem …przecież to było do przewidzenia, że tak się stanie.

1 polubienie

Zrozumial, ze sam nic zdziala(pewnie większość od początku tak myślała), więc probuje w porozumieniu z rządzącymi. Przynajmniej tak to tlumaczy.

1 polubienie

Ale ty go już nie tłumacz. :grinning:

2 polubienia

Czytałeś w ogóle artykuł z linku??

1 polubienie