Dr Anna Martynowska - co ma do powiedzenia lekarz na temat koronera?

Skazana za prawdę o epidemii! Szumowski pozwany! dr Anna Martynowska odbiera Wasze telefony

Polecam! ciekawy wywiadzik z lekarką Martynowską wobec której toczy się postępowanie w sądzie za to że… nie pomaga pacjentom (w okresie rzekomej pandemii?:_)

Wystarczy skopiować te powyższe słowa w wyszukiwarkę YT - jeśli kogoś interesuje, a co niektórzy dalej stosują propagandę pod pytaniem, no nie ma już znaczenia, że to prawdziwa lekarka po studiach, a nie jakiś Zięba…

prawie 80 minut? :face_vomiting: :slight_smile:

I do tego w zebraczej telewizji. Przykro mi, ale sam wytsrep zostal usuniety. Harmonijnie.

Nie dla histerii i przesady. Tak dla higieny i dystansu.

1 polubienie

Żebracze to jest to forum… a TV z linku całkiem przyjazna- niezależna. Tylko tam można się dowiedzieć prawdy ale co niektórzy myślą, że prawda jest w TvN ie czy Polsacie :wink:

O higienę każdy powinien dbać codziennie, a dystans to trza mieć do co niektórych. I to zdecydowanie większy niż ten rekomendowany przez Szumskiego.

1 polubienie

A o szczepionkach, płaskiej Ziemi i chemitrails też tam jest, bo nie chce mi się oglądać? Aha, i o czarnej wołdze?

1 polubienie

Mi też się nie chce oglądać…

Zebym nie przypomniala jak pare dni temu klelas na “konowalow” :wink:

Tak na “dentystów” zawsze będę klnąć ! zwłaszcza na jednego.! Bo ciągał mnie po sądach. A głupi konował za wszystko i tak zapłacił hahahahaha za każde moje odwołanie i zażalenie moje hahaha a ja tylko za poradę prawną i listy polecone :stuck_out_tongue:

Niech go piekło pochłonie :japanese_ogre: