Dziękuję bardzo
Ale nie daje rady tego słuchać nie mogę po prostu
Kurła…on ma coraz większy nos.
Pinokio tez chciał dobrze.
Chyba chcesz bana na święta
O Boże, alem się wystraszyła!!!
Zastanawiałam się czemu tak wielu Polaków nie chce się szczepic ( w porównaniu do innych krajów). Chyba wiem. Po tym wystąpieniu. Bo rząd namawia do, a my po prostu nie ufamy swoje y rządowi. I to od dawna. I nie bez powodu.
Kolego czubek do czubkow
To e kwestii nosa
Po prostu robicie pisowi na przekór nawet jakbyście mieli umrzeć hahahha… Bo jak to tak zrobić to co chce PiS. Bierzecie przykład z oslow PO w Sejmie… Nie no przecież nie o to chodzi bo akurat w przypadku covida jesteście wyjątkowo zgodni z pisem … Też jesteście za maseczkami i przestrzegacie obostrzeń pisu xd
Ja bym tak nie dał rady, podziwiam bo często tutaj dostrzegam w waszych wypowiedziach takie niekomfortowe zbliżenie z pisem w sprawie covida… Niby nie chcecie tego przyznać w prost ale już tak jakbyście mieli cichutko powiedzieć “tak zgadzam się z tym”
(jeżeli już tak wszyscy dziela partyjnie sprawę pandemi… Tak samo górale mówią że nie zagłosują juzv na pis bo im wyciągi i hotele zamknął buehehe… Tak jakby jakąkolwiek inna władza im nie zamknęła)
Zgadzam się z Morawieckim, tym razem.
Co nie oznacza, że zgadzam się z ogólną polityką PiSu.
Przemówienia, a działania w polityce, to dwie różne sprawy.
Nie gniewaj się: WPROST…
A nie masz jakiegoś Bolka i Lolka?
strach zajrzal w oczy
nie ma gdzie uciekac i prosic o azyl…
Rano byłem w pracy na 3 godziny uwolnić kuriera z zaopatrzeniem / jemu też się wolne należy / inni rodacy już nawaleni. Szok bo śpiewali i fałszowali obrzydliwie
Bełkot i nic więcej. Chorzy z innymi chorobami umierają przed covidem, takie szokowe procedury, że szok dalej żyć. Wstyd okłamywać ludzi że dla ich dobra !, likwiduje się oddziały, przenosi lekarzy bo covid najważniejszy, uwolnił świat od innych chorób
Ja jak ten ryj zobaczyłem, to nawet nie próbowałem słuchać
wroga trzeba znac
nawet jak przyprawia cie o mdlosci