Drogie Panie! Dlaczego tak łatwo oczarować Was kwiatami?

Otoz to!!!
Tez tak uwazam!
I dokladnie tak mi sie tez zdarzylo, wrzucilam zielsko do smietnika

Jakos ta scena byla dla mnie irytujaca

Tez tak uwazam
Bogumil to chlop zyciowy a nie taki fircyk…jak ten, nawet zapomnialam jak mial na imie
Ale na fircykow niektore kobiety leca

2 polubienia

Dokladnie tak!!!

I ile ci taki ścięty pożyje?Nawet jak na chwile odbije .To i czlowiek przed smiercia podobno lepiej sie zaczyna czuc.

ja bukieciarka - i do tego to raczej hobby, z ktorego czasem zylam.
z odchylka na ikebane , ale innym stylem kwiaciarskim nie pogardze. az szkoda, ze kwiaty nie placily za portrety, bo sama historia ozdob kwiatowych ciekawa.

1 polubienie

Fakt że wydał na badyle które zwiędną tyle pieniędzy, włożył energię w coś niepraktycznego, bezsensownego co jest ładne ale dla niego zupełnie bez wartości.
Bukiet kwiatów to symbol poświęcenia własnej dumy i rozsądku. Dlatego.

1 polubienie

Kwiatami? A może kwitami w stylu wyciąg z kona? :rofl::rofl::rofl:

zalezy jakie to konto?
i byle te kwity nie byly na czerwono…

1 polubienie

To nieprawda. Kwiatki działają lepiej niż wyciąg z konta bo działają na emocje, a konto, kasa ? Może sie przejeść. Kwiatki ? Nigdy.

3 polubienia

Spokojnie @ata-ata.
Juz tutaj pisalem,ze gdybym zonie przyniosl kwiaty,to by mnie posadzila o uraz mozgu.))
Nie,nie zrazila sie kwiatami,uwaza to za wyrzucenie pieniedzy,a te polne,iz lepiej wygladaja na lace.
Gdy kupowalem cos zonie,to raczej jakis ciuch,bielizna,dobre wino,koniak,lub cos urzytecznego.
Z tego zawsze byla zadowolona.

1 polubienie

@anon75849589 Czy Ty nie jestes po rodzinie z moja zona))
W kazdym razie reakcje macie identyczne,nie dolozylas tylko kleczenia na grochu)))

1 polubienie

Ja stosuję jedną karę , embargo - ograniczenie stosunków z określonym partnerem :wink:
Kiedy słyszę głos sprzeciwu , przecież jesteś moją żoną !
Z szelmowskim uśmiechem odpowiadam -
Jak serce odpuści to i ciało dopuści :grin:

1 polubienie

No za grosz litosci)))

1 polubienie

Myślę, że dyby w takim przypadku… :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Dobry pomysl)))
A wtedy hulaj dusza piekla nie ma))

1 polubienie

a ja odwrotnie - lubie kwiaty, moze byc doniczkowy, wtedy poreczniejszy bywa :wink: :rofl:

1 polubienie

Nie jestem przesądny ale losu lepiej nie kusić. Kwiat dany w doniczce to rozstanie. W stu procentach się na razie sprawdziło, wszyscy, którzy dostali ode mnie kwiat w doniczce, lub od których dostaliśmy kwiat w doniczce są już obcy. I to nie wiadomo dlaczego i jak to się stało…

mozliwa samospelniajaca sie przepowiednia - znales przesad i dawales na odczepne?

1 polubienie

wręcz przeciwnie, po przeanalizowaniu mojego życia - to miało w 100 % potwierdzenie.