Otoz to!!!
Tez tak uwazam!
I dokladnie tak mi sie tez zdarzylo, wrzucilam zielsko do smietnika
Jakos ta scena byla dla mnie irytujaca
Tez tak uwazam
Bogumil to chlop zyciowy a nie taki fircyk…jak ten, nawet zapomnialam jak mial na imie
Ale na fircykow niektore kobiety leca
Dokladnie tak!!!
I ile ci taki ścięty pożyje?Nawet jak na chwile odbije .To i czlowiek przed smiercia podobno lepiej sie zaczyna czuc.
ja bukieciarka - i do tego to raczej hobby, z ktorego czasem zylam.
z odchylka na ikebane , ale innym stylem kwiaciarskim nie pogardze. az szkoda, ze kwiaty nie placily za portrety, bo sama historia ozdob kwiatowych ciekawa.
Fakt że wydał na badyle które zwiędną tyle pieniędzy, włożył energię w coś niepraktycznego, bezsensownego co jest ładne ale dla niego zupełnie bez wartości.
Bukiet kwiatów to symbol poświęcenia własnej dumy i rozsądku. Dlatego.
Kwiatami? A może kwitami w stylu wyciąg z kona?
zalezy jakie to konto?
i byle te kwity nie byly na czerwono…
To nieprawda. Kwiatki działają lepiej niż wyciąg z konta bo działają na emocje, a konto, kasa ? Może sie przejeść. Kwiatki ? Nigdy.
Spokojnie @ata-ata.
Juz tutaj pisalem,ze gdybym zonie przyniosl kwiaty,to by mnie posadzila o uraz mozgu.))
Nie,nie zrazila sie kwiatami,uwaza to za wyrzucenie pieniedzy,a te polne,iz lepiej wygladaja na lace.
Gdy kupowalem cos zonie,to raczej jakis ciuch,bielizna,dobre wino,koniak,lub cos urzytecznego.
Z tego zawsze byla zadowolona.
@anon75849589 Czy Ty nie jestes po rodzinie z moja zona))
W kazdym razie reakcje macie identyczne,nie dolozylas tylko kleczenia na grochu)))
Ja stosuję jedną karę , embargo - ograniczenie stosunków z określonym partnerem
Kiedy słyszę głos sprzeciwu , przecież jesteś moją żoną !
Z szelmowskim uśmiechem odpowiadam -
Jak serce odpuści to i ciało dopuści
No za grosz litosci)))
Myślę, że dyby w takim przypadku…
Dobry pomysl)))
A wtedy hulaj dusza piekla nie ma))
a ja odwrotnie - lubie kwiaty, moze byc doniczkowy, wtedy poreczniejszy bywa
Nie jestem przesądny ale losu lepiej nie kusić. Kwiat dany w doniczce to rozstanie. W stu procentach się na razie sprawdziło, wszyscy, którzy dostali ode mnie kwiat w doniczce, lub od których dostaliśmy kwiat w doniczce są już obcy. I to nie wiadomo dlaczego i jak to się stało…
mozliwa samospelniajaca sie przepowiednia - znales przesad i dawales na odczepne?
wręcz przeciwnie, po przeanalizowaniu mojego życia - to miało w 100 % potwierdzenie.