Duda powiedział że PO, gdy rządziło, było gorsze dla Polski niż aktualnie koronawirus

Zgadzacie się z tym? Ja tak.

• Święta prawda
  • Gowno prawda
  • Trudno powiedziec

0 głosujących

1 polubienie

ja juz przestalam na to zwracac uwage, gosc wyraznie wpadl w panike.

4 polubienia

Przynajmniej nazywa rzeczy po imieniu XD jestem zaskoczony, bo dawno nie oglądałem faktów… A teraz takie ostre wypowiedzi polityków jak nigdy… Zwłaszcza Duda się wyrobił… Jakby to nie w Polsce było xd

wiesz, moj malo elegancki kolega mawial, ze “wyrobil sie jak guzik na asfalcie jak w nie wdepniesz” i to by bylo na tyle.

1 polubienie

Jak Rafi wygra drugą turę to przestaję pić i idę na księdza. Jak boga… szanuję.

3 polubienia

To dokładnie to sam jak ja napisałem że przeprowadzam się do Polski gdy Korwin zostanie królem… Nie obawiaj się nie będziesz musiał rzucać XD

jak zostanie ksiedzem to sobie dyspensy na wodke udzieli i bedzie git…

2 polubienia

On się pogubił - zawsze pieprzył głupoty, ale ostatnio pobił sam siebie. Najpierw pojechał po LGBT, a następnie powiedział, że tego nie powiedział :astonished:

4 polubienia

“wyrobił” - miałem na myśli stał się dużo bardziej agresywny w swoich wypowiedziach

Czyli po prostu zbliżył się mentalnie do swojego elektoratu.

4 polubienia

Mimo wszystko więcej takich wypowiedzi tak i tak jest po stronie totalnej

Szczerze ciężko jest Mi uwierzyć, że Duda była aż tak głupi, ale jeśli faktycznie to prawda to tym bardziej jest to powód, aby go obalić XD

PS. A raczej Prezesa, który “D*pą” steruje hehe …

1 polubienie

O Ja pie*****! …

EDIT: W sumie politykom się to zdarza dość często - fakt, że żałosne, ale większość społeczeństwa i tak zazwyczaj się nie skapnie …

1 polubienie

PIĘKNE! xd

Szczerze nie chce Mi się w to wierzyć … Ale nawet jeśli … To nie upatrywałbym tego w sukcesie PiS, a tego, że wiele osób wyjeżdża z Polski na Zachód …

Jestem ciekaw opinii @birbant @okonek @666 @Szczery_do_BULU @benasek i innych w tej kwestii …

Politycy bardzo często kłamią, bo doskonale wiedzą, że ogół społeczeństwa i tak jest na tyle głupi, że wszystko łyknie …

3 polubienia

Ale w co nie chce Ci się wierzyć? Bo nie rozumiem.
A cooo ci tam oni powiedzą… pff XD

1 polubienie

Że tak spadło bezrobocie (lub tym bardziej, że tak spadło bezrobocie dzięki PiS …)

PS. Dobra idę spać i wracam jutro XD

1 polubienie

Poczekaj do września, to wtedy zobaczysz prawdziwy krajobraz po bitwie z pandemią.

3 polubienia

Przecież to oficjalne dane od kilku lat że jest najniższe bezrobocie od rozbiorów, w ostatnich latach

Zaś w przypadku przegranej PiS będzie, że to przez to, że przegrali hehe :rofl:

Widzicie - ledwo nas odsunięto od koryta, a tu taka katastrofa się pojawia XD

2 polubienia