Zgadzacie się z tym? Ja tak.
- Święta prawda
- Gowno prawda
- Trudno powiedziec
0 głosujących
Zgadzacie się z tym? Ja tak.
0 głosujących
ja juz przestalam na to zwracac uwage, gosc wyraznie wpadl w panike.
Przynajmniej nazywa rzeczy po imieniu XD jestem zaskoczony, bo dawno nie oglądałem faktów… A teraz takie ostre wypowiedzi polityków jak nigdy… Zwłaszcza Duda się wyrobił… Jakby to nie w Polsce było xd
wiesz, moj malo elegancki kolega mawial, ze “wyrobil sie jak guzik na asfalcie jak w nie wdepniesz” i to by bylo na tyle.
Jak Rafi wygra drugą turę to przestaję pić i idę na księdza. Jak boga… szanuję.
To dokładnie to sam jak ja napisałem że przeprowadzam się do Polski gdy Korwin zostanie królem… Nie obawiaj się nie będziesz musiał rzucać XD
jak zostanie ksiedzem to sobie dyspensy na wodke udzieli i bedzie git…
On się pogubił - zawsze pieprzył głupoty, ale ostatnio pobił sam siebie. Najpierw pojechał po LGBT, a następnie powiedział, że tego nie powiedział
“wyrobił” - miałem na myśli stał się dużo bardziej agresywny w swoich wypowiedziach
Czyli po prostu zbliżył się mentalnie do swojego elektoratu.
Mimo wszystko więcej takich wypowiedzi tak i tak jest po stronie totalnej
Szczerze ciężko jest Mi uwierzyć, że Duda była aż tak głupi, ale jeśli faktycznie to prawda to tym bardziej jest to powód, aby go obalić XD
PS. A raczej Prezesa, który “D*pą” steruje hehe …
O Ja pie*****! …
EDIT: W sumie politykom się to zdarza dość często - fakt, że żałosne, ale większość społeczeństwa i tak zazwyczaj się nie skapnie …
Szczerze nie chce Mi się w to wierzyć … Ale nawet jeśli … To nie upatrywałbym tego w sukcesie PiS, a tego, że wiele osób wyjeżdża z Polski na Zachód …
Jestem ciekaw opinii @birbant @okonek @666 @Szczery_do_BULU @benasek i innych w tej kwestii …
Politycy bardzo często kłamią, bo doskonale wiedzą, że ogół społeczeństwa i tak jest na tyle głupi, że wszystko łyknie …
Ale w co nie chce Ci się wierzyć? Bo nie rozumiem.
A cooo ci tam oni powiedzą… pff XD
Że tak spadło bezrobocie (lub tym bardziej, że tak spadło bezrobocie dzięki PiS …)
PS. Dobra idę spać i wracam jutro XD
Poczekaj do września, to wtedy zobaczysz prawdziwy krajobraz po bitwie z pandemią.
Przecież to oficjalne dane od kilku lat że jest najniższe bezrobocie od rozbiorów, w ostatnich latach
Zaś w przypadku przegranej PiS będzie, że to przez to, że przegrali hehe
Widzicie - ledwo nas odsunięto od koryta, a tu taka katastrofa się pojawia XD