Dylematy prezesa?

Umieszczam to w kategorii zdrowie, bo nie ma zdrowie psychiczne.
Ja w każdym razie prędzej rebus kolegi @benasek rozwiążę niz za tym tokiem myślenia trafię

Gdzie ten człowiek się wychowywał? W stodole pod Moskwą czy w Warszawie?

3 polubienia

Nie ma w Polsce obowiązku być zdrowym psychicznie, więc jak widać sporo osobników z tego przywileju korzysta …

5 polubień

On się napawa tym, że zgromadzony tłum musi go słuchać. Co za tortura :roll_eyes: Patrzcie jak nam dobrze, bo nie musimy.

3 polubienia

Jak pojechal do Wiednia to nic dziwnego, ze go przytkalo, bo to miasto kosmopolityczne.
Ale jakby się wychowal w Łodzi, to byłby mniej zestrachany “obcym”?
Jednak resztki wielokulturowosci się uchowaly. I potem jeszcze studium jezyka polskiego dla obcokrajowców? Ile to anegdot i dowcipów o murzynach wtedy krążyło?

1 polubienie

Stary, zacofany dziwak. Dobrze że tak rzadko jeździ za granicę bo byłby wstyd.
W dupie był i gówno widział. A niewiele trzeba by ujrzeć normalność. Jest za Odrą i dalej na zachód.

4 polubienia

Wierzyć sie nie chce, że środkowoeuropejskim krajem rządzi tak karykaturalny dziwak. No ale ktoś go wybrał. Chcieliście Polski, no to ją macie – skumbrie w tomacie!

5 polubień

A nawiązując do jego słów - można powiedzieć, że przyjmując chrzest w 966 roku Polska tez nie godziła się na to wszystko co niesie ze sobą religia katolicka i okupacja Watykanu.

1 polubienie

Zgadza się. Chamem tez byc nie zakazują

Tu mam problemy z diagnozą. Żydzi na to mają okreslenie “hucpa” (oczywiście w starszym, ograniczonym znaczeniu)

3 polubienia

Pstrąg…! :grinning:

2 polubienia

Bełkot dla ludzi myślących, ale nie dla zwolenników PiS. Oni, co prawda nie rozumieją z tego nic, ale to nie ma znaczenia, bo guru zawsze rację ma…

4 polubienia

Bo jak min. coś mówi to słuchający ma słuchać nawet jeśli to ma cechy braku kultury a w druga stronę…?

2 polubienia

Działania Kaczyńskiego są anty polskie, natomiast kultura Austrii czy Belgii (bo to jedyne państwa zachodnie gdzie byłem) są niższe od polskiej kultury.
Podobnie Litwa, Węgry, Rumunia, Słowenia czy Chorwacja, a najbardziej odmienna od Polski i najniższa jest na Ukrainie (z tych państw w których byłem).

to moznaby zadedykować prezesowi

1 polubienie