Umieszczam to w kategorii zdrowie, bo nie ma zdrowie psychiczne.
Ja w każdym razie prędzej rebus kolegi @benasek rozwiążę niz za tym tokiem myślenia trafię
Gdzie ten człowiek się wychowywał? W stodole pod Moskwą czy w Warszawie?
Umieszczam to w kategorii zdrowie, bo nie ma zdrowie psychiczne.
Ja w każdym razie prędzej rebus kolegi @benasek rozwiążę niz za tym tokiem myślenia trafię
Gdzie ten człowiek się wychowywał? W stodole pod Moskwą czy w Warszawie?
Nie ma w Polsce obowiązku być zdrowym psychicznie, więc jak widać sporo osobników z tego przywileju korzysta …
On się napawa tym, że zgromadzony tłum musi go słuchać. Co za tortura Patrzcie jak nam dobrze, bo nie musimy.
Jak pojechal do Wiednia to nic dziwnego, ze go przytkalo, bo to miasto kosmopolityczne.
Ale jakby się wychowal w Łodzi, to byłby mniej zestrachany “obcym”?
Jednak resztki wielokulturowosci się uchowaly. I potem jeszcze studium jezyka polskiego dla obcokrajowców? Ile to anegdot i dowcipów o murzynach wtedy krążyło?
Stary, zacofany dziwak. Dobrze że tak rzadko jeździ za granicę bo byłby wstyd.
W dupie był i gówno widział. A niewiele trzeba by ujrzeć normalność. Jest za Odrą i dalej na zachód.
Wierzyć sie nie chce, że środkowoeuropejskim krajem rządzi tak karykaturalny dziwak. No ale ktoś go wybrał. Chcieliście Polski, no to ją macie – skumbrie w tomacie!
A nawiązując do jego słów - można powiedzieć, że przyjmując chrzest w 966 roku Polska tez nie godziła się na to wszystko co niesie ze sobą religia katolicka i okupacja Watykanu.
Zgadza się. Chamem tez byc nie zakazują
Tu mam problemy z diagnozą. Żydzi na to mają okreslenie “hucpa” (oczywiście w starszym, ograniczonym znaczeniu)
Pstrąg…!
Bełkot dla ludzi myślących, ale nie dla zwolenników PiS. Oni, co prawda nie rozumieją z tego nic, ale to nie ma znaczenia, bo guru zawsze rację ma…
Bo jak min. coś mówi to słuchający ma słuchać nawet jeśli to ma cechy braku kultury a w druga stronę…?
Działania Kaczyńskiego są anty polskie, natomiast kultura Austrii czy Belgii (bo to jedyne państwa zachodnie gdzie byłem) są niższe od polskiej kultury.
Podobnie Litwa, Węgry, Rumunia, Słowenia czy Chorwacja, a najbardziej odmienna od Polski i najniższa jest na Ukrainie (z tych państw w których byłem).