Jeszcze raz! Po pierwszym zabiegu (mialam dwa dni temu) jest wyraznie lepiej!!! Jeszcze sporo przede mna ale, dzieki Wam, uda mi sie z wyjsc z tego bolu i “pelzania”… ![]()
A jaki zabieg mialas?
Masaze i ugniatanie roznych punktow. Teraz id szostego listopada!
Mimo, że nikt mnie nie poinformował a prosiłam… Ogromnie się cieszę, że są tutaj wspaniali ludzie, którzy pomogli Tobie. Życzę mnóstwo pokładów zdrówka i pogody ducha!
Cieszę się razem z Tobą, że pomaga ![]()
No to trzymam kciuki, oby bylo tyko lepiej.
JUZ mam pogode ducha widzac ze POMAGA!!!
Dziekuje Wilczyco… ![]()
Na pewno bedzie!
Kciuki, oczywiscie, trzymaj!!!
Wypij za to.
Ty wypij za nią ![]()
@Devil Wypije za WAS!!!
Za mnie tez prosze bo tez by mi sie przydalo!
Zaraz wychlam za Ciebie cala szklanke!!! Mam nadzieje, ze przezyje… ![]()
Bardzo się cieszę i myślę, że Ci którzy pomogli również, że w końcu leczenie ruszyło i są nawet minimalne efekty.
O to chodziło !
Grupie wsparcia ( Ci co mają wiedzieć wiedzą) bardzo dziękuję również, że potrafiliśmy się zgrać i naszą @elsie stawiamy na nogi ![]()
Bez tak fajnych osób nigdy by się to wszystko nie udało ![]()
![]()
Żeby Ci umilić listopad i leczenie dalej wyśle do Ciebie kuriera ![]()
Przesyłam wiaderko buziaków i dużo zdrówka życzę!![]()
![]()
![]()
Jezusmariajozef!!! Dziewczyno, nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzieczna. Jesli sprzedawczyni i dozorca zauwazyli ze IDE to jest wielkie zwyciestwo. I Ty jestes autorka tego zwyciestwa… ![]()
Ale, JMJ (
) dajze spokoj!!! Listopad i tak bedzie swietny, bo na pewno bedzie mi sie poprawiac. Szostego ide po raz drugi…
Ale: wiem, ze jak sie uprzesz, to nie ma mocnych. Wiec (zeby kurierowi nie robic klopotu) Napisz “m.25” I podaj telefon stacjonarny (bo komorkowy po prostu odmowil wspolpracy…) . Jesli Ci nie powiedzialam to (masz na pw, względy bezpieczenstwa ingerencja moderacji)
Ale ja Cie bardzo prosze: nie rozpaskudzaj mnie!!! PS siedze w bialych skarpetkach MORAJ i w niczym chyba nie czulam sie lepiej!!!
Mocne calusy!!!
![]()
No i git ![]()
O to chodziło!!!
Wszystko wiem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oczekuj paczki zimowej ![]()
Buziaki i zdrówka raz jeszcze !