Jeszcze raz! Po pierwszym zabiegu (mialam dwa dni temu) jest wyraznie lepiej!!! Jeszcze sporo przede mna ale, dzieki Wam, uda mi sie z wyjsc z tego bolu i “pelzania”…
A jaki zabieg mialas?
Masaze i ugniatanie roznych punktow. Teraz id szostego listopada!
Mimo, że nikt mnie nie poinformował a prosiłam… Ogromnie się cieszę, że są tutaj wspaniali ludzie, którzy pomogli Tobie. Życzę mnóstwo pokładów zdrówka i pogody ducha!
Cieszę się razem z Tobą, że pomaga
No to trzymam kciuki, oby bylo tyko lepiej.
JUZ mam pogode ducha widzac ze POMAGA!!!
Dziekuje Wilczyco…
Na pewno bedzie! Kciuki, oczywiscie, trzymaj!!!
Wypij za to.
Ty wypij za nią
@Devil Wypije za WAS!!!
Za mnie tez prosze bo tez by mi sie przydalo!
Zaraz wychlam za Ciebie cala szklanke!!! Mam nadzieje, ze przezyje…
Bardzo się cieszę i myślę, że Ci którzy pomogli również, że w końcu leczenie ruszyło i są nawet minimalne efekty.
O to chodziło !
Grupie wsparcia ( Ci co mają wiedzieć wiedzą) bardzo dziękuję również, że potrafiliśmy się zgrać i naszą @elsie stawiamy na nogi
Bez tak fajnych osób nigdy by się to wszystko nie udało
Żeby Ci umilić listopad i leczenie dalej wyśle do Ciebie kuriera
Przesyłam wiaderko buziaków i dużo zdrówka życzę!
Jezusmariajozef!!! Dziewczyno, nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzieczna. Jesli sprzedawczyni i dozorca zauwazyli ze IDE to jest wielkie zwyciestwo. I Ty jestes autorka tego zwyciestwa…
Ale, JMJ () dajze spokoj!!! Listopad i tak bedzie swietny, bo na pewno bedzie mi sie poprawiac. Szostego ide po raz drugi…
Ale: wiem, ze jak sie uprzesz, to nie ma mocnych. Wiec (zeby kurierowi nie robic klopotu) Napisz “m.25” I podaj telefon stacjonarny (bo komorkowy po prostu odmowil wspolpracy…) . Jesli Ci nie powiedzialam to (masz na pw, względy bezpieczenstwa ingerencja moderacji)
Ale ja Cie bardzo prosze: nie rozpaskudzaj mnie!!! PS siedze w bialych skarpetkach MORAJ i w niczym chyba nie czulam sie lepiej!!!
Mocne calusy!!!
No i git
O to chodziło!!!
Wszystko wiem
Oczekuj paczki zimowej
Buziaki i zdrówka raz jeszcze !
Serce rośnie!
Dokładnie!
Serce rośnie
To jest idealne podsumowanie