Dziekuje Kochani!

Jeszcze raz! Po pierwszym zabiegu (mialam dwa dni temu) jest wyraznie lepiej!!! Jeszcze sporo przede mna ale, dzieki Wam, uda mi sie z wyjsc z tego bolu i “pelzania”… :heart:

13 polubień

A jaki zabieg mialas?

1 polubienie

Masaze i ugniatanie roznych punktow. Teraz id szostego listopada!

5 polubień

Mimo, że nikt mnie nie poinformował a prosiłam… Ogromnie się cieszę, że są tutaj wspaniali ludzie, którzy pomogli Tobie. Życzę mnóstwo pokładów zdrówka i pogody ducha!

5 polubień

Cieszę się razem z Tobą, że pomaga :kissing_heart:

3 polubienia

No to trzymam kciuki, oby bylo tyko lepiej.

3 polubienia

JUZ mam pogode ducha widzac ze POMAGA!!!

2 polubienia

Dziekuje Wilczyco… :slight_smile:

1 polubienie

Na pewno bedzie! :slight_smile: Kciuki, oczywiscie, trzymaj!!!

Wypij za to.

2 polubienia

Ty wypij za nią :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

@Devil Wypije za WAS!!!

1 polubienie

Za mnie tez prosze bo tez by mi sie przydalo!

1 polubienie

Zaraz wychlam za Ciebie cala szklanke!!! Mam nadzieje, ze przezyje… :grin:

1 polubienie

Bardzo się cieszę i myślę, że Ci którzy pomogli również, że w końcu leczenie ruszyło i są nawet minimalne efekty.
O to chodziło !
Grupie wsparcia ( Ci co mają wiedzieć wiedzą) bardzo dziękuję również, że potrafiliśmy się zgrać i naszą @elsie stawiamy na nogi :heart:
Bez tak fajnych osób nigdy by się to wszystko nie udało :heart::heart:
Żeby Ci umilić listopad i leczenie dalej wyśle do Ciebie kuriera :stuck_out_tongue_winking_eye:
Przesyłam wiaderko buziaków i dużo zdrówka życzę!:heart::heart::heart:

6 polubień

Jezusmariajozef!!! Dziewczyno, nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzieczna. Jesli sprzedawczyni i dozorca zauwazyli ze IDE to jest wielkie zwyciestwo. I Ty jestes autorka tego zwyciestwa… :heavy_heart_exclamation:
Ale, JMJ (:sweat_smile:) dajze spokoj!!! Listopad i tak bedzie swietny, bo na pewno bedzie mi sie poprawiac. Szostego ide po raz drugi…
Ale: wiem, ze jak sie uprzesz, to nie ma mocnych. Wiec (zeby kurierowi nie robic klopotu) Napisz “m.25” I podaj telefon stacjonarny (bo komorkowy po prostu odmowil wspolpracy…) . Jesli Ci nie powiedzialam to (masz na pw, względy bezpieczenstwa ingerencja moderacji)
Ale ja Cie bardzo prosze: nie rozpaskudzaj mnie!!! PS siedze w bialych skarpetkach MORAJ i w niczym chyba nie czulam sie lepiej!!!
Mocne calusy!!! :heart: :heart: :heart:

5 polubień

No i git :slightly_smiling_face:
O to chodziło!!!

6 polubień

Wszystko wiem :smiley:
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Oczekuj paczki zimowej :stuck_out_tongue:
Buziaki i zdrówka raz jeszcze !

4 polubienia

Serce rośnie! :sparkling_heart:

4 polubienia