Rewelacja? @ata-ata Może i rewelacja, ale dziś kupiłem 2 kilo różnorakiej polskiej kiełbasy.
I to jest rewelacja!
ata, oczywiście, że rozwiązałem. Mistrza @birbant -a kalambury to jak woda na mój młyn. Do niedawna piszczał, że się na kalamburach nie zna. Pamiętam, jak jeszcze na starym pytamy napisałem o nim, że to człowiek, który jeszcze nie wie, że będzie rozwiązywał. On jednak poszedł dalej. Nie dość, że rozwiązuje, to jeszcze sam wymyśla. Szacun kolego … Zawsze masz u mnie dobre piwo …
A podasz mi jak brzmi rozwiazanie?
@ata-ata
kil
o
gram
Nie podam, bo sam mistrz podał
Z tyłu - w poprzek rzeczki
w środku czytanej książeczki.
Tylko nie mistrz, tylko nie mistrz. Jam na terminie u Ciebie panie @benasek
Dworuj sobie Waćpan, dworuj … Dziś mam dobracki humor, właśnie wlałem Książęce i zacząłem urlop. Pozdrawiam z Z.
A ja mam Perłę.
A benasek tyle razy proponował pomoc … Tyle pisał, marudził … To niesamowity świat, który warto odsłonić. Nikt nie rodzi się geniuszem.
Musiałem nieco pomyśleć … Ale odgadłem. Chyba zacznę te Twoje kalamburki spisywać. Gdybyś tylko zechciał, masz u mnie swój “kąt”. Dewidenty wypłacam w piwie
@birbant
chyba druga czesc to kładka?
a nad pierwsza jestcte mysle
pasowalo by o ale to nie jest logiczne
Idziesz w dobrym kierunku. A jak coś jest z tyłu albo gdzieś po czymś to jak inaczej powiesz?
Zle zrozumialam
Teraz przeczytalam dokladnie i wyszlo mi zakladka
Tez mi smakowały
Według mnie prawidłowo, ale niech się sam autor wypowie.
@birbant
przeoczylam to “z tylu” nie wiem czemu
A czy odgadlam teraz?
Tez jadlam. W smaku tomi podchodziło pod pieczone ziemniaki. Czyli calkiem ok. Z tym ze ziemniaki lepsze.
Myślę, że odgadłaś, ale o tym niech zdecyduje kolega który nas 3ma w ogromnej niepewności