O kłódkę. Bo jak dwoje starych obdarzy się miłością i zawieszą kłódkę, to zanim ona zacznie rdzewieć ich już nie będzie.
Stawiam na estetykę, wygląda to kiczowato , komu złote myśli przeszkadzały ![]()
Albo most runie ![]()
Dużo jest miast w Polsce z klódkami na moście. Na jednych z nich moja wisiała ale po roku juz jej nie bylo. Co jakiś czas zdejmują kilkaset kłódek bo to niebezpieczna jednak zabawa.
Dzień dobry ![]()
Wszystkim zakochanym wszystkiego dobrego ![]()
To dobrze, wiadomo ze jest jej przyjemnie!
A co z resztą ? ![]()
Nie potrafilbym juz dzisiaj wskazac,ktora byla pierwszą miloscią a ktora tylko zauroczeniem czy sympatią…Ważne ze sie dzialo.Tak w zyciu jak i na…ekranie ![]()
Natomiast z całą pewnością wiem z którą mi wtedy było najlepiej…
W kinie czy …? ![]()
Bylem kochliwym szczeniakiem i nie widzialem wiekszej roznicy miedzy miloscia do Claudii Cardinale a…Kasi z ostatniej ławki ![]()
A dla wszystkich innych ![]()

Każda połówka się liczy prawda? ![]()
A co masz dla niepijacych ? ![]()
Moja babcia (mamy mama) nie piła zastępowała to różnymi sokami a przede wszystkim czekoladą, różnej tekstury ![]()
Więc może gorącą czekoladę? Chyba się nada bo jest zimno ![]()
No teraz pokazałaś złośliwość ![]()
Niby czekolada smaczna , ale d**pa rośnie ![]()
Tutaj muszę się niestety z Tobą zgodzić. Ja sama uwielbiam czekoladę i mimo to że jest smaczna, rzadko ją jadam ![]()
Jak już nas nikt nie będzie kochał , najemy się jej ile wlezie ![]()
Tak! ![]()
Jakos nie przypominam sobie zebym byla zakochana w aktorach
A moja pierwsza milosc to chlopak z sasiedztwa.
Siedzielismy wieczorem na stercie drzew i patrzylismy w chmury…to najbardziej pamietam. A mielismy wtedy okolo 6 lat
Uzupelnie:
Duzo dobrego dla tych, ktorzy byli kiedys zakochani1
Duzo dobrego dla tych, ktorzy beda zakochani
A zaczelo sie niewinnie od dwoch czy trzech klodek - bodajze we Francji