Dzień dobry w Dniu Praw Człowieka

I tu masz racje… za dzieci i dla dzieci, zagryzę jesli trzeba…

4 polubienia

A jak nie to media, tvn, internet. Niech gaszą iskrę by potem nie musieli gasić pożaru. Przed sądem.

2 polubienia

Jutro rano tam będę… i gwarantuje ze zrobia mu ten rezonans…

3 polubienia

To jest odpowiedź na jaką czekałam…BRAWO!!!.

2 polubienia

Nie moge odpuścić… od nocy mam przed oczami widok Jego leżącego pod drzwiami łazienki… Nie ma mowy żeby udalo sie mnie splawić… Strach matki o dziecko to potężna broń…

3 polubienia

Nie mają szans z Tobą, polegną :wink:

1 polubienie

I nic nie zmienia fakt,ze to dziecko ma 19 lat i sięgam Mu pod pache… Nawet jakby mial 48 lat i 3 metry wzrostu to czulabym to samo. Jak kazda normalna mama…

4 polubienia

@Vilemo
Masz racje, ale dbaj o siebie przy tym!!! Nie zapominaj o sobie, staraj sie znalezc jaka malutenka chwilke radosci - do dla innych twoich dzieci wazne!!!

No raczej… o ile mnie strach nie rozpieprzy emocjonalnie w drugą stronę bo dziś w szpitalu sie poryczalam. Wole miec w×urw bo wtedy jestem silniejsza.

3 polubienia

@Vilemo
Super tez jestem tego zdania!
Masz nasze poparcie!!!
:green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart: :green_heart:
A zielony jest kolorem nadziei

2 polubienia

Nie mam wyjścia a i mala rozbraja i rozsmiesza. Wczoraj mi powiedziala ze wygladam jak skarpeta :woman_facepalming:

Dobrze ze wyglądam a nie pachne…

4 polubienia

Trzeba pisać “BŁYSKAWICZNIE”. Wtedy tylko tydzień … :crazy_face:

1 polubienie

Trzymajcie kciuki…Rezonans za 40 minut będzie miał…

6 polubień

To juz czesc dobrych wiesci
Kciuki trzymam!
A kiedy wynik?

1 polubienie

Lekarz dostanie wynik od razu. Teraz tylko kwestia tego czy powiedza od razu co jest,czy dopiero rano na obchodzie. Czekam… Nie spie od 36 godzin ,nie jem ale i tak czekam…

3 polubienia

4 polubienia

Trzymam, będzie dobrze.
image

6 polubień

Czekamy na wynik, napisz jak będziesz coś wiedziała! :sparkling_heart:

3 polubienia

Też siedzę na szpilkach. Jeszcze 13 minut do rezonansu.

3 polubienia

Coś wiadomo?

2 polubienia