Dzień dobry w Międzynarodowym Dniu Mistrza Gry

Ale jednak miales konkretne zainteresowania ktore rozwijjales. Imponuja mi tacy ludzie!!! Konkretne zainteresowanie jakims tematem (lub czynnoscia) rozwija umysl!!! i myslenie i nawet jak o tym opowiadasz to jest ciekawe (w ten sposob przyblizyles mi muzyke odmienna od klasycznej)- Nawet quizy o ptakach czytalam z ciekawoscia.
Natomiast wklepywanie roznych rozbieznych i wg mnie niezbyt potrzebnych (chyba ze w quizach) wiadomosci cwiczy tylko pamiec

3 polubienia

Dlatego quizy robie tylko z tematow ktore mnie interesują.Inaczej bym sie tym nie bawil a takze nie przyswajalbym sobie ewentualnych rzeczy ktorych nie wiedziałem.
“Coś” ciekawego mozna znalezć w niemal wszystkim.W kazdej dziedzinie.Ale do tego potrzebna jest CIEKAWOŚĆ.
Jeśli jej nie ma,nie ma pasji,nie ma wiedzy,nie ma postepu.

4 polubienia

Tylko rower.

2 polubienia

@Devil
Rower jest swietny!
Odkad nie mam samochodu to wszedzie rowerem
A przedtem nawet do okolicznego sklepu samochodem :upside_down_face:

1 polubienie

W skoku w dal byłem niesamowicie perspektywiczny, Mając 16 lat skoczyłem 6,90. Regularnie skakałem na 6,50 - 6,60.
Setka - 11, z groszem na żużlowej bieżni. 60 m - 7,7.

W ringu byłem mistrzem i wicemistrzem Polski w juniorach. Miałem szansę na wiele więcej, ale nie wyszło.

Nieźle grałem w ping - ponga, byłem też niezłym bramkarzem w piłkę nożną.

Ale do mistrzostwa w każdej z wymienionych dziedzin jeszcze daleko było.

Jeśli chodzi o historię, to, szczerze powiedziawszy, również cieńki bolek ze mnie.

4 polubienia

@birbant
No…no…
nie badz taki skromny Mistrzu :grin:

1 polubienie

Np, mistrzem jest Robert Lewandowski. Ja nawet nie zbliżyłem się w różnych dziedzinach do jego poziomu.

1 polubienie

@birbant
a moze jednak…
Historia?

Też nie. Do prawdziwych mistrzów bardzo mi daleko.

1 polubienie

@birbant
Pozwolisz, ze bede miala odmienne zdanie

2 polubienia

Dołączam do Ciebie!

1 polubienie

Atka, właśnie szykuję się do snu.
Zapodana Malaika obłęd ! Cudna nuta, dzięki :kissing_heart:

1 polubienie

@Aszka_J
Dziekuje za wzmianke o “Malaika” Jakos nikt nie zwrocil na to uwagi
A ja sie wlasnie obudzilam i nie moge ponownie zasnac

1 polubienie

No właśnie widzę, to do Ciebie niepodobne.
A ja się już nosem powoli podpieram :stuck_out_tongue:
Jeszcze tylko raz Malaikę sobie puszczę i uciekam w ramiona Morfeusza.
Paaaaaa :wave:

1 polubienie
2 polubienia

A ja czytam: “RWPG”!!! :rofl:

3 polubienia

Dzień mistrza gry mam na co dzień, głównie jako pomoc - nie tyle by wypełnić wolny czas a np z sensem usprawniać dłonie, pamięć w najprostszej wersji, podobne to do gier logicznych, i jest ale - mały haczyk w zrobieniu określonych czynności różnymi częściami ciała. Gra / program częściowo dla osób z autystycznych ale nie tylko, z problemami manualnymi, pamięciowymi, refleks, itd, tyle że byle jak spolszczony. Podobne programy zostały wycofane z racji kosztów bo prawa autorów kosztują. Korzystam z każdej wersji która przybliża do normalności w rehabilitacji, jest też i rower - na dziś aż 13, poprzedni był typowo rehabilitacyjny firmowy zbudowany pod moje potrzeby zdrowotne ufundowany przez firmę i nie tani. Widać w Polsce był komuś bardziej potrzebny i zapewne poszedł za 500+

3 polubienia

@kaziu
O ile sobie przypominam wspomniales kiedys o swoich problemach zdrowotnych…Chyba juz w miedzyczasie sie poprawilo
W kazdym razie ciesze sie, ze znow tu jestes :smiley:

1 polubienie

Co znaczy to"13"?

2 polubienia

To kiedyś to tylko 3,5 roku. Poprawiło się na tyle że powróciło czucie po paraliżu całej lewej strony co częściowo oddala operację kręgosłupa, a to byłby powrót do początku od 0, tak w skrócie, jednak stale jest walka o pamięć i kilka drobiazgów - stawy, przykurcze dłoni itp. U mnie od poniedziałku strajk rehabilitantów, ortopedów i pomocników pacjenta, dziś cudem zakończyłem 14 dni usprawnienia - wszystkie stanowiska gorące - kolejki i jest pełne obłożenie stanowisk

2 polubienia