Dajecie się czasami ponieść emocjom? Bo podobno ta pani na filmie poniżej dała się “ponieść emocjom”. Gdzie kończy się sztuka, a zaczyna zwykły, wulgarny, obrzydliwy i szokujący lans?
Ja prdl…
Ja pamietam Madonne pokrzykującą, zeby biorac prysznic siusiac pod siebie, bo to dobrze robi na grzybice stóp. Szybko włączyli reklamy.
A byl takie ptactwo na starym forum, co zachwalał lecznicze wlasciwosci moczu
Ale raczej takie “emocje” to przesada. Chyba, ze jak pies, popuscila ze szczeszcia?
Są na tym świecie osoby, którym takie zachowanie sprawia przyjemność i mocz nazywają złotym deszczem. Tylko… jeśli to o to właśnie chodziło, to w takiej sytuacji byłby to publiczny seks, czyli jeszcze bardziej nie teges.
Wiecie co?
Niektórzy są naprawdę powaleni
Czy to nie powinno być w kategorii “kącik fanów rocka i metalu?”
Coś się tu bąka, że może dostać całe $1000 grzywny, a nawet do roku za kratkami (w to nie wierzę). Ale zgodzę się, że ludzie nigdy nie zawiodą mnie w zaszokowaniu mnie żenadą.
“Czełowiek, eto zwuczit gorko.”
Maksim Gorki w grobie się przewraca.
Nigdy nie slyszalem o tej formacji a tym bardziej o tej"wokalistce".
Byla kiedyś grupa chyba o nazwie Bitch w ktorej byl perkusista i 4 dziewczyny,kopulujace w trakcie koncertu z jakimis typami z publiki…
Byla Wendy O’Williams ktora spiewala rozebrana o bananach w doopie…Z zespolem Plasmatics…Czyli nie jest to nowe zjawisko a jedynie chyba najbardziej obrzydliwe.
Glupi ten zespol bo te wywloke nalezy wystawic na smietnik i skupic sie na graniu.Cos tam potrafia a dorobku nie maja ZADNEGO…I pewnie tak zostanie…
Znajdą się tacy się tacy, którzy dopatrywać się będą wyższej sztuki. Idiotów na świecie, wszak nie brakuje.
Owszem.
Juz kiedyś,przy wcale nie muzycznej okazji,wspominalem o tzw.“performerze” który w galerii w Orońsku,wysrał sie na podłogę…Zafascynowana"artystka"Kozyra Katrzyna,czem prędzej wywiad przeprowadziła.Wywiad który zaczynal sie od słów:
-Co czułes w trakcie?
-Ulgę!-odpowiedział artysta niepokorny…
Wszystko bylo w prasie,jakies 20-21 lat temu…
Myślę, że tak naprawdę, to się ten fan cieszył, że się na niego nie zes…ała …
Pamiętam historię wernisażu jakiejś “artystki”, chyba we Włoszech. Zamiast obrazów rozwiesiła pobrudzone przez jej dziecko tetrowe pieluchy (dawno to było i już na pytamy o tym pisałam). Widzowie byli “zachwyceni”.
Jak smakował serwowany w tym czasie, tradycyjny szampan?
To, że świat wariuje widać od dawna. Niestety, chyba się tego zatrzymać nie da.
No cóż, dała prawdziwy upust … swoim emocjom (??)
Nie za siusianie a publiczny striptiz
Najlepszy dowód ile osób klika w to goovno.I tylko o to tej nędzy na dwóch nogach chodzi.
Świat upadł. Tylko nie wiemy, ile jeszcze niżej można upaść.
Czego się nie robi dla idola.
Co Ty? Polska przeciez wstaje z kolan…
Zapewniam Cię, że w Polsce tez znajdziesz sporo świrów