Emocje?

Dajecie się czasami ponieść emocjom? Bo podobno ta pani na filmie poniżej dała się “ponieść emocjom”. Gdzie kończy się sztuka, a zaczyna zwykły, wulgarny, obrzydliwy i szokujący lans?

Ja prdl…
:woman_facepalming:t3:

2 polubienia

1 polubienie

Ja pamietam Madonne pokrzykującą, zeby biorac prysznic siusiac pod siebie, bo to dobrze robi na grzybice stóp. Szybko włączyli reklamy.
A byl takie ptactwo na starym forum, co zachwalał lecznicze wlasciwosci moczu :wink:
Ale raczej takie “emocje” to przesada. Chyba, ze jak pies, popuscila ze szczeszcia?

1 polubienie

Są na tym świecie osoby, którym takie zachowanie sprawia przyjemność i mocz nazywają złotym deszczem. Tylko… jeśli to o to właśnie chodziło, to w takiej sytuacji byłby to publiczny seks, czyli jeszcze bardziej nie teges.
Wiecie co?
Niektórzy są naprawdę powaleni :thinking:

4 polubienia

Czy to nie powinno być w kategorii “kącik fanów rocka i metalu?” :thinking: :joy:

Coś się tu bąka, że może dostać całe $1000 grzywny, a nawet do roku za kratkami (w to nie wierzę). Ale zgodzę się, że ludzie nigdy nie zawiodą mnie w zaszokowaniu mnie żenadą. :wink:

4 polubienia

“Czełowiek, eto zwuczit gorko.”
Maksim Gorki w grobie się przewraca.

2 polubienia

Nigdy nie slyszalem o tej formacji a tym bardziej o tej"wokalistce".
Byla kiedyś grupa chyba o nazwie Bitch w ktorej byl perkusista i 4 dziewczyny,kopulujace w trakcie koncertu z jakimis typami z publiki…
Byla Wendy O’Williams ktora spiewala rozebrana o bananach w doopie…Z zespolem Plasmatics…Czyli nie jest to nowe zjawisko a jedynie chyba najbardziej obrzydliwe.
Glupi ten zespol bo te wywloke nalezy wystawic na smietnik i skupic sie na graniu.Cos tam potrafia a dorobku nie maja ZADNEGO…I pewnie tak zostanie…

2 polubienia

Znajdą się tacy się tacy, którzy dopatrywać się będą wyższej sztuki. Idiotów na świecie, wszak nie brakuje.

2 polubienia

Owszem.
Juz kiedyś,przy wcale nie muzycznej okazji,wspominalem o tzw.“performerze” który w galerii w Orońsku,wysrał sie na podłogę…Zafascynowana"artystka"Kozyra Katrzyna,czem prędzej wywiad przeprowadziła.Wywiad który zaczynal sie od słów:
-Co czułes w trakcie?
-Ulgę!-odpowiedział artysta niepokorny…
Wszystko bylo w prasie,jakies 20-21 lat temu… :angry:

2 polubienia

Myślę, że tak naprawdę, to się ten fan cieszył, że się na niego nie zes…ała …

2 polubienia

Pamiętam historię wernisażu jakiejś “artystki”, chyba we Włoszech. Zamiast obrazów rozwiesiła pobrudzone przez jej dziecko tetrowe pieluchy (dawno to było i już na pytamy o tym pisałam). Widzowie byli “zachwyceni”.
Jak smakował serwowany w tym czasie, tradycyjny szampan?
To, że świat wariuje widać od dawna. Niestety, chyba się tego zatrzymać nie da.

3 polubienia

No cóż, dała prawdziwy upust … swoim emocjom (??) :woozy_face:

Nie za siusianie a publiczny striptiz :joy_cat:

Najlepszy dowód ile osób klika w to goovno.I tylko o to tej nędzy na dwóch nogach chodzi.

5 polubień

Świat upadł. Tylko nie wiemy, ile jeszcze niżej można upaść.

2 polubienia

Czego się nie robi dla idola.

Co Ty? Polska przeciez wstaje z kolan…

1 polubienie

Zapewniam Cię, że w Polsce tez znajdziesz sporo świrów :frowning:

1 polubienie