No zobaczymy kto zgarnie pulę.
Ja stawiam na jakąś jednobramkową przewage Polski. Fuksem.
W pierwszej minucie Albania strzela gola Italii i prowadzi 1:0.
A prowadzi Albania
Długo to nie trwało. Już 1:1.
2:1 dla Włochów.
Jak mi albańce zaimponowały w I połowie. Co prawda, zdobyli gola z przypadku, ale później psuli krew italiańcom, mimo straconych dwóch bramek. Póki co, sprawiają o wiele lepsze wrażenie od Szkotów i Węgrów.
Mimo wszystko…Włosi od polowy 1 polowy,grali na pół obrotach i,jesli znowu nie stracą jakiejś głupiej bramki, nic się nie zmieni.Beda się oszczędzać.
Niby sie miotaja po tym boisku te Albanczyki, ale faktycznie skutecznie życie Wlochom utrudniaja
Tak to, właśnie wygląda.
Ale trzeba przyznać ze to chyba najdojrzalszy mecz Albanczykow jaki w ogóle widziałem.Wlosi grali ryzykownie i gdyby stracili bramkę,nikt nie mógłby się dziwić.
Ktos w Albanii odwalił kawał dobrej roboty.Trzymali wysoki pressing, wychodzili z kontrami, prawie wcale nie grali do tylu…No wielkie brawa!!!
Ciekawe ile ich ten mecz sił kosztował…
Według mnie, Albania ze wszystkich przegranych ekip do tej pory zrobiła najlepsze wrażenie. Ale to są dopiero pierwsze mecze i na wnioski za wcześnie.
poczułem się wywołany, choć kibic piłkarski ze mnie żaden😁. Na obronę mam tylko to, że polska piłka skutecznie obrzydziła mi to.
Ale żebym nie wyszedl ba malkontenta, owszem zdaża się mu czasem obejrzeć coś z lig zagranicznych. Z wiadomości wiem (znam już) wyniki i nie jestem rozczarowany.
Zaraz się zacznie…
Sprzęt przygotowany?
Bo ja juz dzisiaj nawet wczesniej obiad zjadłam.
Nieharmonijny oczywiscie.
Holendrzy nas cisną
10 min i bramka dla Holendrów wisi w powietrzu.
aaaaaaaaaaaa…!!! 1:0 dla Polski. 17 min.
No i jest pierwszy gol!!!
Goool dla Polski!!!
Mamy Szczęsnego i dużo szczęścia do tej pory.