I 3:1 w ostatniej minucie. Według mnie zanosiło się na to. Węgrzy poszli do ataku i byli zbyt mocno odkryci, co po kilku próbach dało Szwajcarom gola.
Jeszcze jeden meczyk dzisiaj… Chyba Hiszpania z Chorwacją…
Dwa mecze.
Wieczorem Włochy-Albania
Wegrzy gonili jak osły z przeznaczeniem na salami, jak jestesmy przy skojarzeniach kulinarnych
Już się dopatrzyłem i szykuję się do oglądania tego pierwszego. Mój typ, to Hiszpania, ale nie miałbym nic przeciwko sensacji. A nawet niespodziance przy remisie.
Jeżeli o ten drugi mecz chodzi, to, moim zdaniem, faworyt jest jeden, niespodzianki ani sensacji nie będzie. Komplet punktów dla Italii.
Piwo mam, więc szykuje się świetny wieczór.
Na wp. migneło mi gdzieś typowanie wyniku.
No dałem 2:1 dla Chrowacji.
Typowanie pierwszych meczy to zabawa i raczej tylko zabawa.
I oby to był trafny typ.
Kurna, na ten mecz chyba cała Chorwacja zjechała z wyjątkiem starców i dzieci. Tyle ich tam jest na tych trybunach.
Hiszpanie to maja bardzo odmlodzony sklad, przedszkole niemalże
Niemcy też tak mieli. Ze starych Kimmich i na zmianę wszedł Mueller, świetny partner Lewego z Bayernu. Aha, Sane jeszcze.
Holendrzy też mają dość odmłodzony skład.
29 min. i Hiszpania prowadzi 1:0. Ale podoba mi się postawa Chorwatów.
I 2:0 w 32 min.
Ja prdl…! 46 min. i 3:0. Chorwacja ma pozamiatane przy takiej grze Hiszpanów.
Pamietam ze kiedyś już,Chorwaci oberwali od Hiszpanii 5 albo 6:0.Chyba niezbyt wiele się zmieniło…
Dziwne to bo Chorwacja w mistrzostwach świata,w ciagu ostatnich 6 lat, zawsze była na podium…
Podobało mi się, że nawiązali walkę, nie odpuszczali ale Hiszpania rozgrywa kapitalny mecz. Przynajmniej w I połowie tak było.
No i sypią się gole w meczach otwarcia.
I 3:1 z kombinowanego karnego. Ta bramka Chorwatom się należała.
Niestety, bramka nieuznana.
Zadziałała sztuczna inteligencja…
Tym razem nie mam wątpliwości.Tam w żadnym wypadku, nie było karnego.
Natomiast sama gra bardzo fajna.Chorwaci jeszcze się obudza.Druga polowa o niebo lepsza w ich wykonaniu ale tez Hiszpanie nie mieli potrzeby się szarpać…
Niby WAR zadecydował o tym karnym. Chorwaci przegrali, ale nie pokazali aż tak dużej słabości. W II połowie od czasu do czasu robili potężne zamieszanie na polu karnym przeciwnika. ale brakło tego czegoś.
Tymczasem w Holandii sraczka totalna w mediach w temacie jutrzejszego
Nederland - Pools.
A kogo typujesz w tym.meczu?
Jestem realistą do bólu. Więc Holandia wygra z nami.
Byliśmy w Berlinie, przenosimy się do Dortmundu, a więc Italia - Albania.