To mi przypomina festiwal starych filmów jaki zaliczyłem [niestety,nie cały] w Bolonii.Letni festiwal,pod gołym niebem.Seanse zaczynały sie po godz.22.
No i to jest moje ciche marzenie.
Spędzić wieczór u Wlochów,w takiej właśnie atmosferze.Z tym ich jadłem i sycylijskim winem!
Dobre!!!
Troche szkoda że nie po włosku.Oni mają w tym swoim języku,troche takiego dramatyzmu…Czasem aż do szpiku,człowieka przeszywa.
Daj Boże kiedyś taką eurowizję.Jeśli tzw. “europa” zmądrzeje
Po Włochu i Holendrze stwierdziłam, że to jakiś przełom i skończy się to dziwaczenie i dziwolągowatość na Eurowizji i przeciąganie się kto bardziej będzie dziwolągowaty. Polecam Ci wizytę w San Remo. My trafiliśmy na muzykę. Co prawda na karaoke leciały różne utwory, nie tylko włoskie, a talent tych zwyczajnych ludzi był niesamowity. Szkoda, że był to jeden wieczór, bo na pewno byśmy się bardzo zakumplowali.My byliśmy na wieczornym spacerze, przyciągnęła nas muzyka i śpiewająca pani, zaczęliśmy podrygiwac w rytm piosenki, a oni widząc to nas zaprosili do siebie, na piwko i wspólny czas. Córka właściciela mieszkała w Szwecji, polubiliśmy się, szkoda, że nie było kolejnych wspólnych wieczorów.
Fajna historia.Własnie dlatego tak lubię wyjeżdżać.
Natomiast co do eurowizji,mam odmienne zdanie.
Nasz Włoch to ktoś kto zapewne przepadnie,nie daj Boże,na rzecz potworków w stylu Malty.
I jestem pewien że będzie tylko gorzej.
Oczywiście,zwyciestwo lub wysokie miejsce Lucio,mogłoby wiele zmienić ale ja w poziom,po prostu nie wierzę.
Jestem większą optymistką. Ile można wydziwiać? Jak już pojawi się jakaś perełka w stylu Lucio wśród każdego dziwnego wykonawcy może tą normalnością przykuć uwagę. Wszystko kołem się toczy. Poczytaj komentarze pod jego piosenką na YT. Ludzie cenią wrażliwość mądrość i talent. Od hałasu, technologii, bodźców ludzie zaczynają uciekać. Ludzkość nie może się unicestwić.
Obyś miała rację.Na razie przeczytałem tego misia,dj-a czy cuś i dla mnie,jest to rodzaj obłakania.I,prawde mówiąc,tracę do tego cierpliwość.
Tzn. do lansowania takich doopków.
Lucio wystąpi dzisiaj tuż przed Justyną!