FC Barcelona - Bayern Monachium

A dziś w Szczecinie na memoriale Wiesława Maniaka Lisek skoczył 5,90, co jest w tym roku drugim wynikiem na świecie.

1 polubienie

Lekkoatleci ida jak burza.Co najwazniejsze,w niektorych konkurencjach mamy po 3-4 osoby na swiatowym poziomie.Teraz ponad 73 m. zaczela rzucac jakas mlociarka o ktorej nigdy nie slyszalem…
Zosia Ennaoui pobila rekord Polski na 1000m. a Krukowski w oszczepie,ponad 87 m.
Ale wlasnie biegi o ktorych rozmawialismy wczesniej,leza…Nie ma sprinterow ani biegaczy dlugodystansowych.
A to nie ma nic wspolnego z tym czy ktos inny biega szybciej…Po prostu rezultaty sa beznadziejne.Zeby choc pojawil sie jakis nowy Urbas…

1 polubienie

A w Lidze Europy Manchester United przegrał z Sewillą.

1 polubienie

Man Utd jest obecnie slabiutki.
Szkoda ze Kopenhage przeszli.

1 polubienie

Zebys wczoraj skyszal tem ryk radosci jaki zabrzmial w mojej wiosce? :joy: Po wygranej?
A tu echo niesie…

1 polubienie

Opublikowali dodatkowe wyniki meczu…

Nowym trenerem jest Koemann. Ten od reprezentacji Holandii.

2 polubienia

i byly gracz Barça o ile dobrze kojarze poczatek lat 90?

2 polubienia

Tego nie pamiętam, więc nie zaprzeczam i nie potwierdzam.

to byly czasy, kiedy mecze rozgrywano w sobote wieczorem i wszyscy zbierali sie w zaprzyjaznionych barach zeby pokibicowac, albo po prostu milo spedzic czas - to i pare nazwisk w pamieci zostalo. i nikt o kodowaniu meczy nie myslal.
ale sprawdzilam 1989 -1995 jako gracz w Barcelonie i sezon 1998/99 jako asysyen trenera w tym klubie (tego drugiego to nie wiedzialam)
a dzis mowili, ze mu juz te posade proponowali rok temu, ale nie chcial zostawic reprezentacji Holandii na lodzie i odmowil. w sytuacji kiedy mistrzostwa przeniesli przez covida jednak sie zdecydowal.

1 polubienie

Mowili o tym od rana.
Kolejny news to Chilijczyk i dwoch czarnych do odstrzalu.
Czym to sie skonczylo to juz dowiem sie jutro.

1 polubienie

PSG - RB Leipzig 44 min - 2:0.

Tym razem niespodzianki nie bylo…

Nie było. Lipsk zagrał słabo, dał się stłamsić PSG. Wynik był dla mnie sprawą otwartą, na zasadzie; niech wygra lepszy, ale takiego przebiegu się nie spodziewałem. Tu była tylko jedna drużyna. Podobała mi się elegancka gra paryżan.

Zaraz się zacznie. :grinning:

Bayern - Olimpique.

1 polubienie

A ja mam powódz w domu.
A murzyn w kuchni rozmraza catfish czyli suma…Mam nadzieje ze bede spal jak tego dokona… :crazy_face:
Lało caly dzień…
Mysle ze dzisiaj jest to cos wiecej niz pytanie o wynik.To pytanie o tendencje wwe wspolczesnym,europejskim futbolu

1:0 dla Bayernu. Gnabry w 18 m, Lyon miał 3 setki niewykorzystanie i się zemściło.
Piękny mecz. Francuzi grają, jak z nut. Ale strzelili Niemcy.

Teoria Linekera ma skutkowac nawet wtedy gdy Niemcy nie sa zbyt niemieccy :wink:?
Za wczesnie na to.Ale pieprzenie setek odbija sie na psychice.Zawsze tak bylo…

1 polubienie

2:0 znowu Gnabry w 33 min, Francuzi już nie graja tak pięknie. Bayern się rozkręcił.

1 polubienie

Francuzi [?] nie maja takich zebów.
Tutaj Lewandowski powinien sam strzelic.

1 polubienie