Oglądacie filmy animowane? Jeżeli tak, to jaki film animowany ostatnio oglądaliście, albo jaki serial?
Ja oglądam czasami South Park, w szczególności te odcinki, które odnoszą się do debilizmów społecznych tak często spotykanych po tej stronie Atlantyku.
kreskowki? trzy dni temu - wczesny Sponge Bob
i moze nie animowane - ale jakis tam odcinek CSI NY?
Spongebob? Lubiłem te głupoty oglądać z dzieckiem ![]()

cos z dziecka w nas jest?
Lubię się pośmiać, śmiech to zdrowie. A to był bardzo śmieszny serial
![]()
Lubię i od czasu do czasu coś tam sobie zapodam. “Przerobiłem” w ten sposób Władcóf Móch czy jakos to się pisało, całe Pitu-Pitu i dziesiatki innych. Z ambitniejszych to"Jak działa jamniczek" i “Katedrę”.
Masz tu jeden z odcinków Pitu - Pitu na dzień dobry:
![]()
Od kreskowek trzymam sie z daleka.Nie zamierzam oceniać…Po prostu,tak jak komiksy,temat ten nie istnieje w kregu moich zainteresowan…
13 lat temu,obejrzalem jakis odcinek Simpsonow.Obok siedzialy w hostelu,jakies Australijki…Nie wytrzymalem do konca choc moglem przeciez sobie zerkać na nie… ![]()
Ale jest jeden wyjatek.Tyle ze to bardziej animacja niz kreskowka.To"Sąsiedzi"!!!
O tak Sąsiedzi sa przezabawni. A i dzieci rez to chętnie oglądają.
Odkrylem to dopiero pare lat temu,na wakacjach w czeskich Karkonoszach.W ichniej tv,lecialo to o poranku,ponad godzine ![]()

Jak dzieci były małe, byłem na bieżąco ![]()
Coś tam oglądałam ![]()
Sąsiedzi, Epoko lodowcowa i Król lew ![]()
Nie z synem kiedy był dzieckiem, całkiem niedawno.
Oglądam zarówno kreskowki jak i animacje. Dla dzieci. W pracy. Ostatnio sama wrzucalam na stronkę grupy fajny filmik animowany o bocianach, ktory wyszukalam w zasobach netu.
+18
Happy Tree Friends