Wystartowała fundacja Patriarchat. Chcą odebrać kobietom prawa wyborcze - Noizz
Widziałem w faktach. Brak słów.
Przyjrzałam się facetom z tej fundacji (fotka). Sami brzydale. Chyba są niegroźni bo i tak żadna kobieta ich nie zechce.
Czego to ostatnio nie wymyślą?
Jeśli dziś nie 1 kwietnia to ręce opadają i nie tylko…
@joko jesli nie sa frutarianami to porzekadlo mowi, ze kazda potwora znajdzie swego amatora.
Też widziałem. To gałąź konfederacji była
W 40-miionowym społeczeństwie zawsze znajdzie sie grupka fanatyków kazdej, dowolnej ideologii. Nie przejmowałbym się tym. To folklor
O wielu tak mówiono.
Nie należy niedoceniac przeciwnika.
Takie czubki wlasnie poczuly wiatr w żaglach.
Przy kaczątku partia monarchistyczna sie nie uchowa, ale klub mizoginów ma duze szanse.
Mamy demokrację, więc każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy (oczywiście do momentu przekroczenia przepisów prawa), niemniej świetlanej przyszłości im nie wróżę.
No paczcie incele założyli fundację Mano…coś tam znaczy coś od ręki pochodzące. To mi się kojarzy z mani…manią…yyy…
na kwestiach związanych z męskością się skupią
To nie jest wcale śmieszne “Dbamy o dobro należących do siebie kobiet, ale traktujemy je nie jako partnerów, ale jako część dobytku”-czyli dbają o posag kobiety jak o swój chyba…
I Korwinek tam też uczestniczy
z masturbacją…aż zapomniałam z czym mi się skojarzyło
No wlasnie , podobne poglady juz slyszalam.“z ust” konfederacji. Syad moje zadzwienie nieustanne skąd tyle kobiet ich popiera…
Tu poszli krok dalej
Folklor nie folklor, ale niebezpieczny tręd.
To jest jakieś zaburzenie psychiczne i oni się wyczuwają jak ufoludki radarami Przyciągnęli się teraz, ale może nie zrobią z tego kolejnej partii ?
Nie dziwię się, że w Polsce tak dobrze sprzedając się antydepresanty…
Ten sklerotyk to wszedzie bedzie sie pojawial.
Wypowiedzi z 2014 i 16 roku
Z monarchizmem mu nie wyszło, bo na koronacji prezesa to by chyba zawału dostal, to z kobietami zadziera?
Oj niech się takim Trzem Gracjom pod rękę się dostanie…
klul lul mizogin