Fundacja Patriarchat

Wystartowała fundacja Patriarchat. Chcą odebrać kobietom prawa wyborcze - Noizz

Widziałem w faktach. Brak słów.

1 polubienie

Przyjrzałam się facetom z tej fundacji (fotka). Sami brzydale. Chyba są niegroźni bo i tak żadna kobieta ich nie zechce.

Czego to ostatnio nie wymyślą?
Jeśli dziś nie 1 kwietnia to ręce opadają i nie tylko…
@joko jesli nie sa frutarianami to porzekadlo mowi, ze kazda potwora znajdzie swego amatora.

2 polubienia

Trafiłem przypadkiem

Też widziałem. To gałąź konfederacji była

W 40-miionowym społeczeństwie zawsze znajdzie sie grupka fanatyków kazdej, dowolnej ideologii. Nie przejmowałbym się tym. To folklor :slight_smile:

4 polubienia

O wielu tak mówiono.
Nie należy niedoceniac przeciwnika.
Takie czubki wlasnie poczuly wiatr w żaglach.
Przy kaczątku partia monarchistyczna sie nie uchowa, ale klub mizoginów ma duze szanse.

4 polubienia

Mamy demokrację, więc każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy (oczywiście do momentu przekroczenia przepisów prawa), niemniej świetlanej przyszłości im nie wróżę.

2 polubienia

No paczcie incele założyli fundację :thinking: Mano…coś tam znaczy coś od ręki pochodzące. To mi się kojarzy z mani…manią…yyy…
na kwestiach związanych z męskością się skupią :joy:
To nie jest wcale śmieszne :frowning: “Dbamy o dobro należących do siebie kobiet, ale traktujemy je nie jako partnerów, ale jako część dobytku”-czyli dbają o posag kobiety jak o swój chyba…
I Korwinek tam też uczestniczy :scream:

2 polubienia

z masturbacją…aż zapomniałam z czym mi się skojarzyło

1 polubienie

No wlasnie , podobne poglady juz slyszalam.“z ust” konfederacji. Syad moje zadzwienie nieustanne skąd tyle kobiet ich popiera…
Tu poszli krok dalej
Folklor nie folklor, ale niebezpieczny tręd.

3 polubienia

To jest jakieś zaburzenie psychiczne i oni się wyczuwają jak ufoludki radarami :frowning: Przyciągnęli się teraz, ale może nie zrobią z tego kolejnej partii ?
Nie dziwię się, że w Polsce tak dobrze sprzedając się antydepresanty…

2 polubienia

Ten sklerotyk to wszedzie bedzie sie pojawial.

Wypowiedzi z 2014 i 16 roku

Z monarchizmem mu nie wyszło, bo na koronacji prezesa to by chyba zawału dostal, to z kobietami zadziera?
Oj niech się takim Trzem Gracjom pod rękę się dostanie…

3 polubienia

klul lul mizogin

2 polubienia