To przedwczoraj umarłą Agnieszka Fatyga. Piękny głos,przede wszystkim aktorska intrpretacja poezji śpiewanej, dla mnie znana osoba… wcale nie stara…
a najbardziej uderzyło mnie stwierdzenie autora artykułu: …" matka słynnej aktorki Michaliny Olszanskiej"… hmm nie znam
Dlaczego poznajemy ludzi dopiero po ich śmieci?
No ja miałam ogromną przyjemność ogladać panią na festiwalu piosenki aktorskiej we Wrocławiu…
Ja też ze smutkiem czytałem o Jej śmierci. Wypowiedziałem się we wcześniejszym poście @birbant’a. Dziś w wieku 62 lata, odeszła pani Agnieszka Fatyga. Aktorka teatralna, filmowa i wokalistka
w necie to teraz wszyscy slynni…
tylko jakos to sie nie przeklada na talenty.
A pamiętacie dj Avici? młody człowiek wielki talent
Avicii o ile pamietam popelnil samobojstwo? i to ze dwa lata temu?
Niestety popełnił samobójstwo Tak to bywa w tej branży jak nie alkohol to narkotyki
Też ją pamiętam, byłem na jej recitalu, dawno temu w warszawskim teatrze Ateneum. A ta jej córka pewnie taka znana, bo grywa w serialach. Czyli dla mnie “ciemność”
wybacz nie zauwazyłąm, nie korzystam z internetu koncem tygodnia skutkiem nadmiernej zajętośći
albo deprecha. Szwedzi maja tego typu sklonnosci - moze maja za malo slonca?
Określenie ‘słynna aktorka’ jest oczywiście dużą przesadą. Jednak ma dziewczyna sie czym pochwalić bo prawie 30 tytułów filmowych to coś jest. Ponadto jest skrzypaczką, pisarką, wokalistką, autorką tekstów i muzyki do piosenek. Myślę że mama mogła być z niej dumna.
Piszę o Michalinie Olszańskiej.
Dobrze, ze tacy sa.
Bo inaczej to grozi zalew miernoty.