Gdyby przeszła przez Ziemię pierwsza fala zniszczeń cywilizacyjnych,

potencjalnie zapowiadająca następne, optował(a)byś za pokierowaniem się przez ludzkość moimi poglądami?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć

0 głosujących

Co do akwariów?
Zdarza sie :fish:

2 polubienia

Największym zniszczeniem cywilizacyjnym byłaby budowa tzw. HMP, zamykajacych ludzi w betonowych skrzyniach i niszczących dotychczasowy dorobek ludzkosci.

5 polubień

Nie tylko co do akwariów. Drapacze chmur, systemy komunikacyjne, większość dużych fabryk, jak rafinerie, kopalnie itp, też byłyby bardzo wrażliwe na przejście przez Ziemię takiej fali sejsmicznej.

Cywilizacyjny dorobek ludzkości to chaos i beznadzieja.

Kolego @harmonik to o czym piszesz to są tematy zastępcze

1 polubienie

Bauhaus czy inne przedluzenie blokowiska?

1 polubienie

Wg Ciebie, pewnie niepotrzebny jest nowojorski Central Park, który można sobie wyobrazić za namiastkę bajecznego wnętrza HMP.

Nie optowałbym, ponieważ w takich przypadkach znaczył byś tyle, co nic. Twoje poglądy nikogo i niczego by nie uratowały. To tylko twoje czcze gadanie i tyle w temacie.

1 polubienie

Jemu sie marzy coś takiego jak na dole:

1 polubienie

“A mnie się marzy kurna chata
i koniczynka pięciolistna…” :grinning:

2 polubienia

Te blokowiska przedstawione przez Ciebie na dole, nie są infrastrukturą ulokowaną na pierścieniu HMP, wewnątrz którego położone byłyby bajeczne tereny rekreacyjno-turystyczno-sportowe, a na zewnątrz pierścienia infrastrukturalnego HMP leżałyby tereny niezakłócanej przez ludzi Przyrody.

Masz poronione te poglądy, ale do pośmiania się są ok.
Pol portalu się z nich smieje, drugie pół olewa.

2 polubienia

Jak to gdyby? Przecież na koniec roku ogłosiłeś koniec świata, zapomniałeś?

3 polubienia

Niby po ludzku mówisz logicznie, ale ludzka logika nie dopuszczałaby odrośnięcia amputowanej nogi, co przedstawiałem tu w temacie “Cud Cudów”. Albo by ktoś mógł przeżył całe lata uwięziony w reaktorze elektrowni czarnobylskiej, co też tu zamieściłem.

Nie koniec świata, a unicestwienie nieharmonijnej cywilizacji ludzkiej.

Na jedno wychodzi

2 polubienia

W przypadku przejścia przez Ziemię ostrzegawczej fali niszczącej, nieharmonijna, patologiczna ludzkość cywilizowana mogłaby zechcieć posłuchać moich zaleceń. A bez takiej fali ostrzegawczej uzyskuje wyrok unicestwiający.

Czy znasz historię Central Parku?

Mam zaszuszona sześciolistna
Co do kurnej chaty? To należałoby ja posprzątać

1 polubienie