Malitko, a gdzie się podziały Twoje zakręcone pytania, które wielokrotnie wstawiałaś seryjnie? Mnie tez ich brakuje. A moje quizy też rozwiązuje coraz mniej osób, ostatnio dałem mu temat “tylko dla dorosłych” żeby z ciekawości weszło więcej ludzi, ale okazało się , że te tematy tez coraz mniej ludzi obchodzą.
Nie zaskoczysz bo właśnie ostrzegłaś że zaskoczysz.
No to tym ostrzezeniem cie zaskoczylam
Ale zobaczymy…
@ata-ata Ty akurat nie masz innego życia towarzyskiego niż te miejsce.
Tylko takie masz .
Wymagania Twoje są dużo inne niż moje .
Ojej kocie, ty ją obraziłaś.
Mam tyle zycia towarzyskiego ile potrzebuje
A wymagania i zainteresowania faktycznie inne
Stwierdzam fakt.
Mnie obrazic mozna tylko przez chamskie wyzwiska
A na takie na tym forum nie ma miejsca
Nie stwierdzasz faktu tylko swoje zdanie o mnie
Na tym forum jest okolo 5% tylko mnie samej
Pomogłoby, gdybyśmy wiedzieli czego chcemy. Albo forum dyskusyjnego, gdzie kontrowersji się nie unika, albo forum towarzyskiego, gdzie się nawiązuje i podtrzymuje przyjaźnie. Oba naraz ciężko mieć. Ja stawiam na forum dyskusyjne.
A może włąśnie to kiszenie sie we własnym sosie nas tak dusi? Chów wsobny jest zawsze szkodliwy dla populacji, potrzeba jednak świeżej krwi.
Malitko ty się zrobiłaś diablicą po wyznaniu że jesteś za pis i nie podoba ci sie nagonka na pisowców.
Jak już mówiłem - brak świeżej krwi. Ludzi przede wszystkim młodych
Tak czy siak za mało osób aby stwierdzić czego chcemy.
Zdecydowanie!
W ogóle nie chodzi o PiS!
I nie o nagonkę tu chodzi !
Ja bym się w życiu nie dała stłamsić!
To chodzi o brak tlenu.
Serio Ci mówię .
Musimy zaszaleć. Pójśc po bandzie. Zamienić to miejsce w wielki hyde park gdzie nie ma tematów tabu.
Zasada jedna - nie obrażać nikogo osobiście. Besztać zjawiska a nie konkretne osoby
Odstawić poprawność polityczną i wszystko to co krępuje dyskusje.
Nic co ludzkie nie może być nam obce.
Popieram!
Wystarczy trochę dystansu do siebie i życia. Wtedy można szaleć bez obaw że kogoś obrazisz
Dystans do siebie
Otoz to: