Gdzie Ci ludzie? Gdzie te Pytamy?

O wlasnie!!!
Setki razy mozna powtarzac niektoire kwestie a ludzie dalej swoje…

A w jaki sposób się wam dawał we znaki ?

1 polubienie

Ja tam nie narzekam! Ale musze sie pilnowac, zeby nie za czesto… :smiling_face_with_three_hearts:

Mial obsesje na punkcie pisania BEZ polskich znakow (obie mamy niemieckie klawiatury…) oraz o pojawianie sie na forum w nocy (to O MNIE!). :grin: Aaa i jeszcze “liczenie punktow”…

2 polubienia

Juz tu chyba poisalam. Sabotowal moje pytania i odpowiedzi niewybrednymi uwagami, czepial sie wszystkiego, wymyslal i pisal rozne niepochlebne i nieprawdziwe opinie o mnie. Moderatorzy robili co mogli, ale on jak dostal bana to zakladal nowe konto…
Wiesz niechetnie to wspominam
Jak ci bardzo zalezy to moge napisac na poczte, ale nie teraz

3 polubienia

Narzekam, owszem jak ktoś co dzień jeden temat widzi do pytań, to narzekam.
Można ten sam czas poświecić na inny temat będąc tutaj, a nie tylko polityka i polityka. Do tego przytyki jeszcze aż strach w te tematy wchodzić.

2 polubienia

@okonek
Tu zawsze cos komus przeszkadzalo i zawsze ktos sie czegos czepial. Ale ostatnio to juz ekstremalnie rozwinela sie taka tendencja::
Zlikwidujcie polityke i stawiajcie takie pytania, ktore mi sie podobaja, bo odejde

4 polubienia

“Zlikwidujcie polityke i stawiajcie takie pytania, ktore mi sie podobaja, bo odejde

O nie :grin: co to, to nie. Niczego nie będę zakazywać i chcieć likwidować. Każdego pasję i życiowe namiętności trzeba zrozumieć i szanować.
Krzywdy mi to nie robi. Ot tak, denerwuje i to nie zawsze. Mój problem i sobie muszę z tym radzić. :woozy_face::wink:
Ja też moją pisaniną mogę wkurzać i co ? Nic. :crazy_face:

4 polubienia

@Bocca-Lupo
Jezeli ktos stawia takie warunki:
Ma nie byc pytan politycznych
Ma nie byc krytyki PiSu bo na to glosowalam
Maja byc pytania jakie ja lubie zebym chciala na nie odpowiadac
Bo jak nie to odejde!!!
to uwazam to za …nie wiem juz jak nazwac, by nikogo nie urazic

Ludzie!, mamy Pytamy bez troli i bez wyzwisk. mamy swietna moderacje, mamy roznorodnosc kategorii…
To jeszcze mamy przepraszac na kleczkach jasnie panie ktorym to nie odpowiada??? i blagac by wrocily???

5 polubień

@Kropla
To nie ciebie mialam na mysli
Uwazam cie za osobe rozsadna bez fochow
A kazdego czasem to i owo denerwuje

1 polubienie

Moze zaproponowac jej na przeprosiny likwidacje wszystkich pytan, ktore jej nie odpowiadaja, moze wtedy wroci :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Takie tendencje do kapryszenia juz kiedys sie pojawily.Nie bede wracal do nieobecnych dzisiaj nickow ale wystarczy sobie przypomniec enfant terrible dawnego pytamy czyli niejakiego Tadeusza Religijnego.
Kazdego dnia ten groteskowy kaznodzieja,parl na nas ewangelizowac za wszelka cene.
Ale tez zdarzalo mu sie dostrzegac czasem rzeczy o ktorych warto bylo jesli nie wspomniec to nawet sie poklocic…Co z tego jednak,gdy odmawiano mu prawa bytu i grozono wyprowadzka?
Jedna taka osoba w koncu to zrobila… :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Atka, no weeeeźźźź… :blush: Przecież też ją lubisz :kissing_closed_eyes:

1 polubienie

@joko
Nawet jak kogos lubie, to nie jestem slepa na jego kaprysy
I to nie znaczy wcale ze nie wolno mi krytykowac postepowania tej osoby (zauwaz nie krytykuje osoby lecz postepowanie!!!)

2 polubienia

Odpuść. Każdy ma czasem gorsze dni :kissing_heart:

1 polubienie

@joko
Przeciez odpuszczam
Wyrazam tylko swoja opinie
Nawet nie mam pretensji o to co napisala o mnie (traktuje to wlasnie tak: kazdy ma sabe dni)

1 polubienie

Ata możesz przestać się nakręcać?
Czytam tutaj naprawdę wszystko i jeszcze nie przeczytałam tekstu napisanego przez któregokolwiek z użytkowników
" Zlikwidujcie polityke i stawiajcie takie pytania, ktore mi sie podobaja, bo odejde"
Skąd Ty to bierzesz? Może napisz, że to jest Twoje zdanie i nie przekręcaj tego co ktoś napisał.

1 polubienie

@Bocca-Lupo
Pisze:
To jest moje zdanie!!!
i tak to odebralam

To jak publikujesz takie teksty, to pisz, że to Twoja opinia, a nie, że ktoś tak powiedział/napisał.

1 polubienie

A ja się nie dziwię Malicie. Sama też mam dość polityki i też z jej powodu mogłabym stąd odejść. To była jedyna osoba tutaj, której pytania mnie naprawdę szczerze bardzo interesowały i chciałam się w nich wypowiadać, a ona jako pytająca była autentyczna i ciekawa naszych wpisów. Wprowadzała taką świeżą atmosferę, taki powiew czegoś życiowego, lekkiego…
A obgadywanie tyłka teraz, gdy jej nie ma uważam za niesmaczne. Tysiąc razy wolę obyczajowe tematy niż polityczne. Dlatego stanęłabym w obronie tych użytkowników, których polityka stąd może jeszcze wypłoszyć. A być tylko dlatego, że nie ma trolli i jest moderacja, to jeszcze nie powód do tego, żeby tylko się tym cieszyć. Żeby forum było ciekawe, to muszą być ciekawi ludzie i ciekawe wypowiedzi. Dlatego szkoda każdego, kto się starał, budował społeczność, a teraz już go nie ma.

2 polubienia