Jak juz tak gadamy…Mnie najbardziej brakuje cudownych dziewczyn oraz facetow ktorych nie lubisz.A wiec KrewkaZoska,MalaGosia,Heli oraz ten facet co kolekcjonowal monety[z Irlandii,zapomnialem nicku],ChetanWakanMani oraz Twoj wrog no.1 czyli czlowiek ktory zmienial oblicze co 1000 postow.Dla kazdej z tych osob"przekroczylbym granice"
Nawet z @brzydula jakos mi pod koniec blizej bylo.I zachowalem sympatie dla @Malpiak
natomiast nie jestem w stanie powiedziec niczego na temat osob zmieniajacych nicki.Widocznie zalezalo im na metliku i nie rozpoznawaniu.I tak juz zostanie.Zgodnie z zyczeniem
@birbant, jak się ma w ławce obok siebie takie “ciacho” trudno skupić się na nauce
Para do mach - okrągła litera
niektórych tuczy, jak jasna cholera.
Wszystkich ich lubiłem. Nawet zmiennonickowca, mimo, że w niektórych poglądach mocno się różniliśmy.
@birbant, nie znam odpowiedzi, chodzi o liczbę Macha czy to slogan jaki ?
Ciach - mach. Powiedzenie takie.
Jak nie wylezie to tez szkoda. Wody z takiej studni się nie napijesz. Trzeba kopac nowa.
Aaaa, nie wpadłabym na to?
Nie inaczej
Jak pamięć nie myli to tadzio zapowiadał muzykę swoim zwyczajem, i ktoś inny to przejął. Powstały niesnaski że to kradzież pomysłu,
Jakby co…Skonczylem z nim na bardzo BARDZO wojennej sciezce ale niczego nie przejmowalem.Zawsze gralem wg. wlasnego klucza.
Nie o to poszło.
O - to też literaXXXX jakby co…
Może być.
Tymczasem wymarze to bo może jeszcze wykorzystam…
Wymaż gdy taka Twa wola. Chyba, że marzysz.
@kaziu tadzia na jego osobistą prośbę czasem zastępowałem w jego cyklu; “Sentymentalnie”
Chyba dobrze mi szło, bo sam @collins02 mnie pochwalił, co niepomiernie rozdymało moje ego.
Tego to nie wiem, niemniej w większości tematów się zgadzaliśmy co wiedzy, nieraz podpowiadałem myśli do wykorzystania - co i obecnie czynię w odpowiedziach, jeśli temat ciekawy a wart rozwinięcia - nie chwaląc się tym
To moze pamietasz stronke, z ktorej bral te tanczace i grajace emotki?
Nie zanotowalam, a forum juz nie ma.
Nie korzytałem z tej stronki, nie wiem gdzie jest? U mnie było bez emotek.