Gdzie jesteście @arinkao @Leone Marco @tadzio ? Jak tu bez was dziwnie :/

Jak juz tak gadamy…Mnie najbardziej brakuje cudownych dziewczyn oraz facetow ktorych nie lubisz.A wiec KrewkaZoska,MalaGosia,Heli oraz ten facet co kolekcjonowal monety[z Irlandii,zapomnialem nicku],ChetanWakanMani oraz Twoj wrog no.1 czyli czlowiek ktory zmienial oblicze co 1000 postow.Dla kazdej z tych osob"przekroczylbym granice" :grinning:
Nawet z @brzydula jakos mi pod koniec blizej bylo.I zachowalem sympatie dla @Malpiak
natomiast nie jestem w stanie powiedziec niczego na temat osob zmieniajacych nicki.Widocznie zalezalo im na metliku i nie rozpoznawaniu.I tak juz zostanie.Zgodnie z zyczeniem :innocent:

4 polubienia

@birbant, jak się ma w ławce obok siebie takie “ciacho” trudno skupić się na nauce :wink:

2 polubienia

Para do mach - okrągła litera
niektórych tuczy, jak jasna cholera. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Wszystkich ich lubiłem. Nawet zmiennonickowca, mimo, że w niektórych poglądach mocno się różniliśmy.

2 polubienia

@birbant, nie znam odpowiedzi, chodzi o liczbę Macha czy to slogan jaki ?

Ciach - mach. Powiedzenie takie. :grinning:

1 polubienie

Jak nie wylezie to tez szkoda. Wody z takiej studni się nie napijesz. Trzeba kopac nowa.

1 polubienie

Aaaa, nie wpadłabym na to?

1 polubienie

Nie inaczej :wink:

1 polubienie

Jak pamięć nie myli to tadzio zapowiadał muzykę swoim zwyczajem, i ktoś inny to przejął. Powstały niesnaski że to kradzież pomysłu,

1 polubienie

Jakby co…Skonczylem z nim na bardzo BARDZO wojennej sciezce ale niczego nie przejmowalem.Zawsze gralem wg. wlasnego klucza.

2 polubienia

Nie o to poszło.

2 polubienia

O - to też literaXXXX jakby co… :shushing_face: :yum:

1 polubienie

Może być.

1 polubienie

Tymczasem wymarze to bo może jeszcze wykorzystam…:smiley:

1 polubienie

Wymaż gdy taka Twa wola. Chyba, że marzysz. :blush:

1 polubienie

@kaziu tadzia na jego osobistą prośbę czasem zastępowałem w jego cyklu; “Sentymentalnie”

Chyba dobrze mi szło, bo sam @collins02 mnie pochwalił, co niepomiernie rozdymało moje ego.

2 polubienia

Tego to nie wiem, niemniej w większości tematów się zgadzaliśmy co wiedzy, nieraz podpowiadałem myśli do wykorzystania - co i obecnie czynię w odpowiedziach, jeśli temat ciekawy a wart rozwinięcia - nie chwaląc się tym

2 polubienia

To moze pamietasz stronke, z ktorej bral te tanczace i grajace emotki?
Nie zanotowalam, a forum juz nie ma.

2 polubienia

Nie korzytałem z tej stronki, nie wiem gdzie jest? U mnie było bez emotek.

2 polubienia