Gdzie jesteście @arinkao @Leone Marco @tadzio ? Jak tu bez was dziwnie :/

Do czego ta rozmowa zmierza?

1 polubienie

Jak usunęłaś tutaj konto to myślałem że humoreska która tutaj doszła pozniej to ty i teraz zawsze mi się mylisz z humoreska… W sumie podobne głupoty piszecie XD :rofl:

2 polubienia

Nawet mi to odpowiada. Spoko wyluzowana kobieta.

Serio chce.

1 polubienie

Yhy

Posiada bo
fantazje mo ;]

2 polubienia

Nie do końca rozumiem, w jakim kontekście piszesz, ale Ja już trzeźwy nie jestem :wink: Ale jeśli chodzi o to co zrozumiałem to i tak Ciebie tutaj ciągle widuje, więc nie czuję, że zniknęłaś :wink:

1 polubienie

Może to i lepiej ? Ja tam w sumie nie specjalnie narzekałem na starą modercację, chociaż czasem i mnie wk*****li, ale wiem, że innych bardziej :wink:

1 polubienie

Zawsze mnie rozwalasz :wink: Ano bo Ja tutaj najlepiej się dogaduję, z @birbant @benasek @okonek @Szczery_do_BULU @Devil @anon86894402 , a z resztą to różnie bywa :wink: Bo o trzech wymienionych z pytania to też mimo wszystko mi brakuje, chociaż za cholerę nie rozumiem, jak można być zwolennikiem PiS (tj. 500+ i innym szkodliwym zjawiskom typu, okłamywanie narodu, że wydaje się miliony na “odkrycie prawdy co się stało w Smoleńsku”, a i tak nic nie udowodnili, bo de facto to nawet nie było ich celem, a jedynie wymówką, na okradanie ogłupionego narodu :wink:

Poza tym za bardzo znam historię, aby być zwolennikiem PiS … :confused:

Aż tak długo to ja tutaj nie jestem, żeby to stwierdzić, ale może coś w tym być :wink: ?

Co konkretniej przez to rozumiesz ?

Mi też! No widzisz - już nawet zapominam kogo mi brakuje :confused:

1 polubienie

Bo to nie ja zniknęlam tylko tadzio…

1 polubienie

To że parę lat temu ludzie spierali się o politykę… ale tylko o nią. Teraz po tych kilku latach, politykom udało się im wmówić, że to powód do pogardy i wojny.

4 polubienia

Tak mówili starsi stażem ale fakt faktem do upadku for przyczynił się facebook i od 2012 fora zaczynały stopniowo zamierać i jeszcze różne inne okoliczności

3 polubienia

Ryba psuje się od głowy.

W ten sposób Rzeczypospolita zniknęła z map pod koniec XVIII w.

6 polubień

Czas takiego forum dyskusyjnego się skończył. Oj, ja wiem że my tu klikamy, bo lubimy… ale taki jest fakt. Ludzie nie mają czasu na pisanie… a tym bardziej na czytanie. Dlatego nawet na fb tekst bez obrazka, do nikogo nie trafia.
Dlatego od wielu lat, admini takich miejsc jak to, wyciągają użytkowników z innych miejsc. Wchodzą, zapoznają się, i w końcu wysyłają zaproszenie na inne forum. Żeby cokolwiek się działo to niestety trzeba się napracować.

5 polubień

Tak samo jak w życiu realnym tak i tutaj, wszystko się zmienia…ludzie przychodzą i odchodzą, kłócą się ze sobą i się godzą (lub nie :stuck_out_tongue_winking_eye:), czasem tęskni się za tym co było choć z czasem po prostu zapominamy o tych złych rzeczach i wspominamy tylko te przyjemniejsze chwile i gdyby wróciły „stare czasy” bo kilku dniach mielibyśmy dość wojenek, awantur, trollowania i manipulacji. Pozdrawiam wszystkich nieobecnych. :+1:

5 polubień

A czemu byłeś z tadziem na wojennej ścieżce ?

A o co :wink: ?