To niech idzie do lekarza, nie staje się mordercą/własnego dziecka.
Po za tym to jego problem, że sobie z czymś nie radzi, dziecko niczemu nie jest winne, a ponosi konsekwencje i jest wykorzystywane okrutnie do zemsty.
To niech idzie do lekarza, nie staje się mordercą/własnego dziecka.
Po za tym to jego problem, że sobie z czymś nie radzi, dziecko niczemu nie jest winne, a ponosi konsekwencje i jest wykorzystywane okrutnie do zemsty.
Widzę, że interesuje cię temat, więc Tobie poddam ciekawą bardzo podobną sprawę. Jeśli o niej nie słyszałeś to zobacz sobie historię Alessie i Livie Scheep z 2011r.
“Ci”, “Tobie” powinno się pisać wielką literą.
Teraz dobrze?
Nie widzę.
Edytowałam, poprawione.
Poza “cię”.
**[quote=“harmonik, post:83, topic:1352, full:true”]
“Ci”, “Tobie” powinno się pisać wielką literą.
[/quote]
Nieprawda Zbig. To oznaka szacunku a nie wymóg językowy.
Z szacunku bierze się kultura, wartości, @
Nie. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Nie zależy mi na szacunku patologicznego gatunku ludzkiego. ale jeśli ktoś chce mojej odpowiedzi, winien przestrzegać konwenansów.
Wymyślonych przez Ciebie?
Nie przeze mnie, to przyjęta kultura.
Chcesz szacunku od kogos kogo nazywasz patologia??
Na kazdym kroku wyzywasz ludzi,a Ty chcesz szacunku,niby z jakiej racji.
Jak traktujesz mnie,tak traktuje ciebie.
Uważanie naszego gatunku za patologiczny, jest obiektywnie uzasadnione jego patologiczną i barbarzyńską ekspansją na tej Planecie, kosztem milionów harmonijnych gatunków DSHN-u, myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pod każdym względem pożyteczniejszych od ludzi, którzy żyją tylko i wyłącznie dzięki staraniom małych żyjątek, choć i tkanek, narządów i Sił Wyższych.
To tylko twoja opinia.
Inni tak nie uwazaja.
Smutny koniec poszukiwań:
I dobrze myslalas niestety
Ojciec go zadźgał. Sekcja wykazała wiele ran od noża.
Na jednym portalu piszą że wiele ran A na innym że dwie rany klute blisko serca.